Rūpējies par sevi un nākamo paaudzi

Rūpējies par sevi un nākamo paaudzi

23. Mar 2010, 22:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ģimenes ārsts homeopāts rūpējas ne vien par jums, jūsu bērniem un tuvākajiem cilvēkiem, bet arī par jūsu pēcnācējiem. Izmantojot efektīvus un dabiskus medikamentus, homeopāts spēj atbrīvot jūs arī no hroniskām slimībām – kaitēm, ar kuru klātbūtni esat samierinājusies un kuras, reiz saņemtas mantojumā no senčiem, jūs nodotu tālāk bērniem un mazbērniem.
 

"Jums un jūsu bērnam ir nosliece uz bronhītu vai kādu alerģiju - tagad apārstēsim, bet slimība var atgriezties." Daudzām no mums noteikti ir gadījies dzirdēt šādus un līdzīgus ārstu spriedumus. Tiesa, hronisku slimību saasināšanos izdodas ātri apslāpēt - mūsdienās ir izstrādāti visdažādākie ātras un spēcīgas iedarbības medikamenti. Taču slimības cēloņi paliek neatklāti, un pēc kāda laika kaite atkal var sagādāt nepatīkamus brīžus.

 

Var, protams, aizbildinoties ar steidzīgu dzīves ritmu un daudz "nopietnāku un neatliekamu" problēmu risināšanu, mēģināt sadzīvot ar savām slimībām un cerēt, ka bērniem tās ies secen. Un tomēr... homeopātiskā terapija - tas ir pārbaudīts un efektīvs veids, kā uzlabot savas un savas ģimenes dzīves kvalitāti. Vajag tikai mazliet vairāk laika veltīt sev un savu bērnu veselībai!

 

Homeopāta rūpes par jums patiesi neaprobežojas ar slimības izraisītajiem simptomiem vien, un par to liecina jau pirmā vizīte pie speciālista. Lai izvēlētos terapijas kursu, nesteidzīgā sarunā ārsts noskaidros gan slimības simptomus, gan arī jūsu ieradumus, dzīvesveidu, iecienīto uzturu, ķermeņa īpatnības un rakstura pazīmes. Tiks uzdoti jautājumi arī par vecākiem, radiniekiem un bērniem. Tikai tad sekos receptes izrakstīšana ar norādījumiem par ārstēšanās norisi. Parasti šāda pirmā vizīte ilgst aptuveni stundu.

 

Protams, ir arī ļoti svarīgi vizītes laikā izveidot labu savstarpēju kontaktu. Šāds kontakts ir jo pilnīgāks, ja homeopāts līdzās citiem speciālistiem sāk sekot līdzi savam pacientam, tam vēl esot mammas vēderā. No piedzimšanas un turpmāk - gadu no gada - homeopāts iegūst arvien pilnīgāku priekšstatu par pacienta fizisko veselību un arī garīgā līdzsvara saglabāšanas priekšnoteikumiem. Savukārt zināšanas par tuvinieku veselību būtiski palīdz arī paša pacienta ārstēšanā. Kopīgiem spēkiem tiekot pāri gan iedzimtām, gan jaunām slimībām tiek stiprināta arī pacienta imunitāte.

 

Homeopāta kā ģimenes ārsta padoms un palīdzība īpaši noderīga bērna dzīvē svarīgu notikumu laikā. Tā, piemēram, atsākot skolas gaitas vai bērnudārza apmeklēšanu un atnākot rudenim, bērniem saasinās hroniskas iesnas, bronhīts, dažādas ādas alerģijas un citas alerģiskas vai hroniskas slimības. Daudziem mazajiem šo slimību saasināšanos vai pat parādīšanos veicina satricinājumi garīgajam līdzsvaram. Homeopātija ir efektīvs un dabīgs līdzeklis šādu slimību pārvarēšanai, bērnu imunitātes stiprināšanai un arī garīgā līdzsvara atgūšanai.

 

Vēlreiz jāpiebilst, ka ārsts homeopāts izmanto dabisku izejvielu medikamentus, kuriem nav kaitīgu blakusefektu, atšķirībā no daudzām efektīvām, stiprām un arī dārgām zālēm.

 

Mūsdienu modernā zinātne un medicīna apskata saslimšanu kā zināmu iemeslu kopumu. Slimību nosaka izraisītājs (baktērijas, vīrusi, trauma, stress), jutīgums pret šo izraisītāju un saslimšanas gaitu noteicošais iedzimtais mantojums. Slimība izjauc psihosomatisko līdzsvaru, radot sāpes, kaislības, atkarības, egoismu - visu to, kas traucē būt laimīgiem. Arī niecīgākā kaite rada mūsos diskomforta sajūtu - šī atziņa ir ļoti svarīga ārstam homeopātam. Tāpēc viņa redzeslokā ir ne vien atsevišķu ģimenes locekļu veselības stāvoklis, bet noteikti arī ģimenē valdošā noskaņa.

 

Tiekot vaļā no hroniskajām saslimšanām, mēs atbrīvojam nākamās paaudzes no apgrūtinošas, sliktas iedzimtības. Homeopātija, esot patiesa profilakses medicīna, uzņemas rūpes gan par atsevišķu ģimeņu veselību, gan arī tautas genofondu nākotnē. Veseliem cilvēkiem ir iespēja radīt veselus pēcnācējus.

 

Raksta autore ir ārste homeopāte Inguna Vecvagare, Centra homeopātiskās klīnikas vadītāja.

{smallpic:1}

02. Sep 2009, 20:37

Dazreiz var palīdzet tikai stipras antibiotikas....diemžēl...

01. Sep 2009, 10:23

es arī domāju,ka ne vienmēr var izārstēt ahomeopāts☹

rita123 rita123 01. Sep 2009, 08:35

Nevienmēr var palīdzēt homeopāts!

02. Sep 2009, 20:37

Dazreiz var palīdzet tikai stipras antibiotikas....diemžēl...

01. Sep 2009, 10:23

es arī domāju,ka ne vienmēr var izārstēt ahomeopāts☹

01. Sep 2009, 09:51

Varbūt ir iespēja izārstēt spēcīgas galvas sāpes un sarkadiozi? Labprāt gribētu zināt vai vismaz ir cerība ?

rita123 rita123 01. Sep 2009, 08:35

Nevienmēr var palīdzēt homeopāts!