BKUS aicina neiebraukt slimnīcas teritorijā!

BKUS aicina neiebraukt slimnīcas teritorijā!

23. Aug 2010, 17:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sakarā ar alejas rekonstrukcijas darbiem, BKUS lūdz Latvijas iedzīvotājus atturēties no iebraukšanas slimnīcas teritorijā. Ja tomēr ir nepieciešama iebraukšana, iespējams lūgt vienreizējo caurlaidi medicīnas personālam.

 

Lai ierobežotu autotransporta plūsmu un atvieglotu operatīvā ( ātrā palīdzība, ugunsdzēsēji, policija u. c) un apgādes transporta ( pārtikas produktu, ēdināšanas, veļas, atkritumu u.c.) brīvu piebraukšanu slimnīcā laika posmā no plkst. 8.00—19.00 tiek noteikta maksa par iebraukšanu slimnīcas teritorijā 2Ls, kura tiek iekasēta izbraucot, lai netraucētu operatīvā transporta kustību pie iebraukšanas vārtiem.

 

Slimnīcas pacientu ērtībai tiek izsniegtas „vienreizējā” bezmaksas caurlaide iebraukšanai:

-      ja pacientam bija nepieciešama neatliekamā palīdzība;

-      ja pacientam vai viņu pavadošajai personai ir ierobežotas pārvietošanās spējas;

-      ja transporta līdzeklis ved mirušo.

 

Aicinājums vecākiem, ja ar bērnu esiet nonākuši Neatliekamās palīdzības nodāļā vai bērnam ir pārvietošanās problēmas vērsieties pie medicīnas personāla ar lūgumu, lai Jums izsniedz vienreizējo caurlaidi.

 

Sākot ar 14. oktobri, veicot centrālās alejas rekonstrukciju, slimnīca lūdza Latvijas iedzīvotājus būt saprotošiem un aicināja atturēties no iebraukšanas slimnīcas teritorijā.

 

Centrālās alejas rekonstrukcijas laikā netiek ierobežota operatīvā transporta kustība, kā arī ja pacientam nepieciešama neatliekamā palīdzība vai ja pacientam vai viņu pavadošai personai ir ierobežotas pārvietošanās iespējas. Projekts aptver gan elektroapgādes, gan siltumapgādes, gan kanalizācijas rekonstrukciju un labiekārtošanu. Projekts norit pēc vienota plāna atbilstoši slimnīcas attīstības koncepcijai. Projektu plānojams pabeigt līdz februāra mēnesim.

 

Realizējot šo projektu slimnīca iegūs mūsdienu prasībām atbilstošus inženiertehniskos tīklus. Labiekārtojot centrālo aleju tiks sakārtots brauktuves segums, izveidotas jaunas ietves, iekārtota stāvvieta, kā arī uzlabots apgaismojums, atjaunotas norādes un ceļa zīmes.

02. Dec 2009, 16:29

Oi! Šodien tieši bijām! Es aiz skopuma atstāju mašīnu ārpusē... Un, re, cik labi, ka tā! Bet nu ceļu remonts tur tiešām bija vajadzīgs. Pagaidām tur kā kaujas laukā, bet būs skaisti.😀

02. Dec 2009, 13:40

Mums gan ir caurlaide uz gadu,bet sen par laimi tur neesam bijuši un ceru,ka nevajadzēs ar😀