Johnson’s nāk klajā ar jaunu produktu sēriju jaundzimušajiem - CottonTouch

Johnson’s nāk klajā ar jaunu produktu sēriju jaundzimušajiem - CottonTouch

23. May 2019, 14:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunumu bērnu kosmētikas jomā sagādājuši Johnson’s zinātnieki, kas izstrādājuši īpašu sēriju jaundzimušo mazuļu aprūpei - ar īstu kokvilnu! Klīniski pierādīts, ka Johnson’s CottonTouch sērijas produkti sniedz maigumu un drošību trauslajai un jutīgajai jaundzimušā bērniņa ādai un ir piemērota lietošanai jau no pirmajām dzīvības dienām!

Kāpēc kokvilna zīdaiņu kosmētikā? Johnson’s zinātniekus iedvesmojis kokvilnas audums, kas ir maigs, uzsūcošs un elpojošs. Izmantojot kosmētikas ražošanā ļoti smalki saberztu kokvilnas pūderi, kas iegūts no kokvilnas šķiedrām, Johnson’s speciālisti pilnveidoja kosmētikas sastāvu, nodrošinot maigu, īpaši vieglu saskari ar ādu.

Vecāki saviem mazuļiem šodien vēlas tīrus produktus, ar pēc iespējas mazāk sastāvdaļām. Jaunā Johnson’s kosmētika  nesatur parabēnus, ftalātus, sulfātus, naftas produktu daļiņas, smaržvielu alergēnus. Pediatriski un dermatoloģiski ilgstoši testēta, tā atzīta par labu esam tieši zīdaiņu ādai.

Johnson’s ir padomājis ne tikai par jaunu produktu izstrādi, kas kalpo kā pirmais komplekts zīdaiņa kopšanai, bet arī par to, kā izveidot mazuļa ikdienas higiēnu un aprūpi par īpašiem rituāliem, kas veicinās mazuļa labsajūtu un veidos ciešu saikni ar vecākiem. Skaties video sērijas Māmiņu Klubā jau drīzumā!

Bērniņam viedojoties mammas puncī pati pirmā attīstās taustes sajūta! No pieciem maņu orgāniem tieši āda ir vislielākais un nozīmīgākais, tāpēc tik ļoti lielu lomu bērna smadzeņu un vispārējā attīstībā spēlē tieši pieskārieni.

Caur glāstiem un pieskārieniem bērns sāk apzināties sevi! Johnson’s CottonTouch sērija ar kokvilnu izstrādāta, lai pieskārieni būtu maigi. Īpašs bērnības aromāts, nesteidzīgi kopšanas rituāli  - tā nav tikai ikdienas higiēna, bet gan īpaša saiknes veidošana  starp vecākiem un mazuli!

Maigs mazgāšanās līdzeklis, losjons, eļļiņa un mitrās salvetes Cottontouch sērijā ir īpaši radītas kā pats pirmais komplekts, kas palīdzēs izveidot mazuļa aprūpes pamatu un rituālus.

Mazgāšanās līdzekli divi vienā var lietot kā ideālas pirmās ziepītes un šampūnu, kā arī pievienot vanniņai. Losjons noderēs sejas un ķermeņa ādas mitrināšanai, bet eļļiņa - sausas ādas kopšanai un maigai glāstošai masāžai. Savukārt, mitrās salvetes lai ir katrai māmiņai pie rokas, kad nav sasniedzams ūdens!

Iepazīsimies ar jaunajiem produktiem:

1.     Johnson’s CottonTouch 2-in-1 bath&wash mazgāšanās līdzeklis - jaundzimušā mazgāšanai, vanniņai, ķermenim un matiem. Mazuļa āda ir par 30% plānāka nekā pieaugušo. Ar īstu kokvilnu sastāvā un īpaši pielāgotu jaundzimušā ādas pH līmenim, mazgāšanās līdzeklis ir viegls un maigs, lietojams no pirmās dzīves dienas. Šampūns un šķidrās ziepes apvienotas vienā līdzeklī un ir ērti lietojamas gan uz ādas, gan pievienojot vanniņas ūdenim. Viegli noskalojams un neatstāj atlikumus uz mazuļa ādas!

2.     Johnson’s CottonTouch sejas un ķermeņa losjons - īpaši radīts jaundzimušā ādas mitrināšanai, viegls un maigs, hipoalerģisks. Klīniski pierādīta maiguma formula. Losjons paredzēts lietošanai pēc  mazgāšanās vai vanniņas. Mitrina ādu līdz pat 24 stundām. Ātri iesūcas. Pēc lietošanas mazuļa āda kļūst īpaši maiga un mīksta.

3.     Johnson’s CottonTouch sērijas zīdaiņu eļļa - lietojama pēc vanniņas vai sausas ādas kopšanai. Eļļa ar īstu kokvilnu sastāvā. Ātri uzsūcas un aizsargā ādu sākot no 1. dienas. Klīniski pierādīts, ka šī eļļa ir piemērota tieši jaundzimušo ādai. Hipoalerģiska un pediatriski pārbaudīta. Piemērota mazuļu masāžai.

4. Johnson’s CottonTouch mitrās salvetes - ikdienas kopšanai un attīrīšanai. Ar īstu kokvilnas eļļu sastāvā. Saudzīgi attīra mazuļa ādu, neatstājot nekādu atlikumu. Hipoalerģiskas* un, kā klīniski pierādīts - piemērotas jaundzimušā ādai. Pietiekami saudzīgas biežai lietošanai, maigas ādas tīrīšanai. Tām ir līdzsvarots pH līmenis. 0% alkahols, 0% parabēni, 0% fenoksietanols

* Izstrādātas tā, lai mazinātu alerģiju rašanās risku.

Iesaka 9 no 10 māmiņām.**

(316 māmiņu aptauja par mazgāšanās līdzekļiem, losjoniem un eļļām, 2016-2017.)

Kāpēc jaunie līdzekļi ar uzlaboto sastāvu un kokvilnu patiks vecākiem? Tos īpaši viegli noskalot, tie ātri iesūcas ādā, neatstāj nevēlamus atlikumus uz ādas; nepadara mazuļa ādu slidenu, lai vecāki un mazulis varētu izbaudīt glāstus, apskāvienus, smieklus un uzticēšanos! Aromāts īpaši izstrādāts, lai rosinātu laimīgu un priecīgu noskaņojumu, kas palīdzēs izveidot labāku saikni starp vecākiem un mazuli!

Izbaudiet jaunos Johnson’s CottonTouch sērijas līdzekļus, ļaujot mazuļa aprūpi kā īpašus rituālus, kas stiprinās jūsu mīlestības un pieķeršanās saikni!

Lasiet Māmiņu Kluba māmiņu atsauksmes pēc šo produktu testēšanas jau pavisam drīz portālā!