Interneta veikals topošajām un jaunajām māmiņām BeMom. Kļūsti par sapņu mammu!

Interneta veikals topošajām un jaunajām māmiņām BeMom. Kļūsti par sapņu mammu!

20. Aug 2018, 09:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecība ir īpašs laiks sievietes dzīvē, jo viņa nav tikai sieviete, bet gan visa pasaule mazai radībai, kas viņā ir iekārtojusies un aktīvi attīstās. Un nav noslēpums, ka bērns pilnīgi apzinās visas mātes izjūtas. Un kādas izjūtas jums izraisa nebeidzamie komplimenti un apbrīnojamie skatieni? Neapšaubāmi, tikai pozitīvas! Jūsu pozitīvo emociju dēļ MĒS eksistējam!

BeMom - jauns  apģērbu interneta veikals grūtniecēm un barojošām mātēm, kas pilnīgi atšķiras no pārējām. Mēs negribam piedāvāt jums kārtējas garlaicīgas ziedu drēbes un bezizmēra kleitas. Mēs esam par sievietes skaistumu un individualitāti! Nav vērts baidīties no pārmaiņām savā ķermenī, nav vērts slēpties aiz garlaicīgām un bālām drēbēm. Tā jaunā sieviete, kas bija LĪDZ dzemdībām skaista un pievilcīga savam vīram un visiem apkārtējiem, viņa nekur ne pazuda, viņa palika skaista un pievilcīga, bet jaunā statusā!

20180820151648-89568.jpg 

Apģērbs

Mēs ticam, ka mūsdienu sieviete var pārdzīvot savu grūtniecību un barošanas periodu ar lielāku prieku un ar mazāk ciešanu par viņas mainīto ķermeni. Šim nolūkam mēs piedāvājam apģērbu no Austrālijas zīmola "RipeMaternity". Šis zīmols kopš 1996. gada rada stilīgu, kvalitatīvu un, vissvarīgāk, ērtu apģērbu grūtniecēm un barojošām mātēm. Visbiežāk visi apģērba elementi ir piemēroti gan grūtniecības laikā, gan pēc tās. Tas nozīmē, ka jums vairs nevajadzēs izmest naudu apģērbam, kas jums vairs nebūs vajadzīgs, vai drīz nebūs vajadzīga. Universāls t-kreklu, kleitu un daudz bikšu izgriezums ļauj tos valkāt, sākot no pirmajiem grūtniecības mēnešiem līdz zīdīšanas beigām, ja ne ilgāk! Pateicoties elastīgiem un dabīgiem audumiem, kā arī slēptai piekļuvei barošanai, maz kas uzzinās, ka šī garderobe ir īpaši izstrādāta māmiņām!

20180820151755-93302.jpg

Aksesuāri

Daudzas mātes dod priekšroku pārtraukt valkāt rotājumus, tiklīdz viņu bērni sasniedz noteiktu vecumu, un sākt satvert visu ar rociņām un ievilkt  mutē. Īpaši šim nolūkam izveidoti ekskluzīvi un daudzpusīgi angļu zīmola "Lara & Ollie" aksesuāri! Kaklarotas un rokassprādzes ir ne tikai skaisti rotājumi māmiņām, bet arī lieliski grauzēji bērniem! Tie neizskatās kā parasti grauzēji, tie ir mīksti un ērti valkāšanas laikā, tiem ir īpaša drošības sprādze, tādēļ stipras raušanas rezultātā nenotiek nekādi bojājumi. Rotājumi izskatās tik labi, ka tos var nesāt kā aksesuārus gan ar bērniem, gan bez. Neticami daudz krāsu un kombināciju, oriģinālā kreļļu un aproču forma padara šos aksesuārus neticami ērtus un modernus. Un pats galvenais - tie ir pilnīgi droši zīdaiņiem! Piederumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona pārtikas produktiem, pārbaudīti un atbilst kvalitātes standartiem EN71, ASNZS, ISO, ASTM F963-11 / CPSC un CCPSA. Krelles ne tikai mierina sāpīgās smaganas, bet arī piesaista uzmanību ar spilgtām krāsām un interesantu formu!

20180820151820-88636.jpg 

Izglītojoša literatūra bērniem KRIEVU VALODĀ

Pirmsskolas vecums ir ļoti svarīgs, jo tieši šajā laikā veidojas cilvēka personība, kas nosaka viņa nākotni. Saziņa ar vecākiem ir viens no galvenajiem bērna attīstības faktoriem. Tādēļ mēs lepojamies ar to, ka BeMom ir vienīgais oficiālais izdevniecības "Es Varu"  pārstāvis Eiropā, kā arī izdevniecības "Gudriniece" pārstāvis Baltijas valstīs!

"Es Varu" tas ir darba burtnīcu virkne, kuru uzdevums ir attīstīt interesi par apkārtējo pasauli, attīstīt iztēli, iemācīt bērnam gūt prieku no mācīšanas, skatīties uz lietām no dažādām pusēm. Šāda pieeja rada prieku bērniem un nav saistīta ar stresu un piespiešanu. Katrā sērijā ir 5 burtnīcas:

  • loģikas attīstībai,
  • atmiņai,
  • domāšanai,
  • sīkai motorikai,
  • darbi ar šķērēm un līmi.

Burtnīcu nozīmīga priekšrocība ir atsperu iesiešana. Atsperes netraucē rokam, lapas nesaliecās. Bērns redz tikai to uzdevumu, ar kuru viņš strādā, un nenovērš uzmanību citiem. Katrā burtnīcā ir daudz uzlīmes, un uzlīmes - tas patiešām labs stimuls nodarbēm. Uzlīmes ir laminētas. Ja bērns uzlīmēja nepareizi vai greizi, tos var pārlīmēt vairākas reizes, un tas ir lielisks motorikas treniņš. Rokasgrāmatas dalās pēc vecuma 2-3, 3-4 un 4-5 gadi!

20180820151843-54413.jpg

"Gudriniece" ir agrīna bērnu attīstība. Gandrīz 20 gadus tas palīdz vecākiem padarīt savus bērnus laimīgākus, radot neparastus, drosmīgus komplektus intelekta attīstībai. Lai to izdarītu, viņi izmeklē zinātnisko darbu tonnas, sadarbojas ar pasaules ekspertiem, izpēta tūkstošiem ģimeņu pieredzi ... un ražo vienu komplektu gadā. Tajā ir nulle nepārbaudītu teoriju, nulle „ūdens” un izšķērdēta laika. Bet katrā komplektā ir:

  • Uzlaboti atklājumi vienkāršos instrumentos,
  • Ērta spēļu nodarbju un materiālu sistēma,
  • Ilgtermiņa un patiesi svarīgs rezultāts.

"Gudriniece" ir veidota, lai jūs - mamma un tētis - izelpotu. Viņi zina, cik daudz gribas dot mazulim un cik dažreiz grūti  visu paspēt. "Gudriniece" jau visu izpētīja, izgudroja  un savāca jums skaistajos koferos.

20180820151903-43748.jpg 

Kā mūs atrast?

Jau desmitiem mammu un tēvu Latvijā novērtēja mūsu darbu un priecē gan viens otru, gan savus bērnus!

Mūsu oficiālajā tīmekļa vietnē jūs atradīsiet visu asortimentu un cenas, jūs varat noformēt un apmaksāt pasūtījumu jebkurā ērtā veidā, kā arī izvēlēties piegādes metodi!

Jūsu ērtībai katru darba dienu no 9:00 līdz 18:00 ir atvērts šourums, kurā jūs varat piemērīt iepatikušo apģērbu, redzēt dzīvajā aksesuārus un pašķirstīt attīstības literatūru! Mēs gaidam Jūs, ar norūnu, iepriekš saskaņot laiku pa tālruni vai īsziņā.

Noformēt pasūtījumu, palasīt informāciju par preci, interesantus faktus un rakstus, kā arī vienkārši papļāpāt var Facebook lapā un Instagram lapā.

Piegāde notiek pa pastu visā pasaulē (izmaksas ir atkarīgas no sūtījuma svara un piegādes valsts)!

Baltijas valstīs, izmantojot  pastu vai Omniva pakomātus (no 3,00 EUR)!

Rīgā sākot ar pasūtījuma summu 80 eiro apmērā divu dienu laikā mēs piegādājam bezmaksas!

Saņemt pasūtījumu bezmaksas šourumā, iepriekš saskaņojot laiku telefoniski!

 20180820151914-33020.jpg

Jūsu ērtībai, saites zemāk:

Internetveikals: https://bemom.lv/

Facebook lapa: https://www.facebook.com/bemom.lv/

Instagram lapa ar precēm māmiņām: https://www.instagram.com/bemom.lv/

Instagram lapa ar bērnu precēm: https://www.instagram.com/bemom.lv_kids/

 

Darba laiks:

9:00 – 18:00

Tel. +37120386929

Adrese: Brīvības gatve 445