Gaidot Simtgades mazulīti: Paldies, ka padalījies ar savu pūriņa sarūpēšanas stāstu!

Gaidot Simtgades mazulīti: Paldies, ka padalījies ar savu pūriņa sarūpēšanas stāstu!

02. Nov 2018, 11:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis gads Latvijai ir ļoti īpašs – mūsu valstij aprit 100 gadi! Tādēļ kopā ar veikaliņu ViKrEm un Huggies līdz pat gada beigām ik mēnesi veidosim īpašu konkursu – Gaidot simtgades mazulīti.

Ik mēnesi aicināsim topošās mammas dalīties savā stāstā par gaidību laikā pārdomāto, piedzīvoto un sajusto, mēneša noslēgumā apbalvojot vienu no topošajām māmiņām ar brīnišķīgu dāvanu komplektu – īpašu simtgades krekliņu – bodiju mazulītim un knupīti, kā arī Huggies Elite Soft autiņbiksīšu iepakojumu. Arī tad, ja patlaban dzīvo ārpus Latvijas, taču sirdī esi Latvijā, esi aicināta iesūtīt savu stāstu.

Laiks skrien nepielūdzami ātri, un esam aizvadījuši vēl vienu lielisku mēnesi, gaidot pasaulē ierodamies simtgades mazulīšus. Tagad, kad visi stāsti ir izlasīti, steidzam paziņot oktobra konkursa uzvarētāju.

OKTOBRA BALVU

Krekliņu – bodiju simtgades mazulītim un knupīti

no veikaliņa ViKrEm

20180731143523-17499.jpg

kā arī

Huggies Elite Soft autiņbiksītes

20180731143544-25190.jpg

dāvinām

tantezane

Apsveicam!

Laimētās autiņbiksītes uzvarētāju jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā (Vīlandes iela 1, ieeja no Elizabetes ielas puses), savukārt, lai vienotos, kā varēsi saņemt burvīgo dāvanu no ViKrEm, lūdzu, sūti e-pastu uz zane@vikrem.lv.

Vēl priekšā 2 lieliski mēneši, lai pastāstītu, kā sagaidīji pasaulē ierodamies savu Simtgades mazulīti. Noteikti piedalies!