Colic Calm® – dabas spēks mazuļa labsajūtai

Colic Calm® – dabas spēks mazuļa labsajūtai

18. Oct 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrai mammai viņas mazuļa veselība un labsajūta vienmēr atrodas pirmajā vietā, tāpēc brīži, kad jaundzimušo piemeklē kolikas vai arī  zobu šķilšanās sāpes, ir uztraukuma pilni.

Šādās reizēs izmisuma vadīti jaunie vecāki izmēģina dažādus medikamentus un zāļu tējas, cerot, ka kaut kas no visa mazulim palīdzēs atkal sajusties komfortabli un kliedēs sāpes, taču ne vienmēr tie nes gaidīto rezultātu, tāpēc turpinās mazuļa raudāšana, nemierīgās naktis un vecāku stress. Kā bērniņam palīdzēt? Colic Calm®.  radījis īpašu, dabīgu formulu.

Uzticies augu iedarbības spēkam!

Lai palīdzētu bērniņam labāk iejusties jaunajā pasaulē un saudzīgi kliedētu gāzu, koliku, vēdera pūšanās un zobu šķilšanās radīto diskomfortu, radītas homeopātiskas zāles Colic Calm®. Tās atzinīgi novērtējuši vecāki visā pasaulē, tostarp arī Latvijā, atzīstot, ka to iedarbīgā formula palīdzējusi brīžos, kad šķitis, ka cīņā ar bērniņa vēdera sāpēm vairs nekas nespēs līdzēt.

Colic Calm® ideālā kombinācija apvieno 9 dabīgus komponentus, kuri jau izsenis zināmi ar savu pozitīvo iedarbību cīņā ar gremošanas, gāzu, spazmu u.c. problēmām, ar kurām saskaras mazuļi. Colic Calm® sastāvā apvienots fenheļa, kumelīšu, ķimeņu, piparmētras, ingvera, citronmelisas, alvejas, dzeloņplūmes un aktivētās ogles spēks un iedarbība. Vecāki īpaši atzinīgi novērtē, ka Colic Calm® nesatur alkoholu, cukuru, mākslīgos aromatizētājus vai krāsvielas, kā arī tam nav pievienoti glutēnu, soju, cieti vai pienu saturoši produkti.

Palīdz mazulim atgūt labsajūtu dažu minūšu laikā!

Reti kuri vecāki nav saskārušies ar mazuļa raudāšanu un nemieru, kuru radījušas kolikas vai pirmie zobiņi, tāpēc Colic Calm® saudzīgā formula jau dažu minūšu laikā ļauj bērnam atgūt mieru, kliedējot diskomfortu.

Colic Calm® lietojiet brīdī, kad mazulis izjūt pirmās diskomforta pazīmes, vai pirms barošanas. Dabīgais medikaments palīdzēs arī sekmīgāk bērniņa uzturā ieviest jaunus pārtikas produktus un izvairīties no kuņģa darbības traucējumiem, kurus parasti izraisa zobu šķilšanās.

Pieejams gan Colic Calm®, kura sastāvā ir 9 dabīgo augu apvienojums, gan arī Colic Calm® Plus, kam pievienotas vēl papildus trīs sastāvdaļas vēl augstākai iedarbībai, savukārt Tummy Calm dabīgā formula palīdzēs vēdera sāpju gadījumos ne tikai mazulim, bet arī bērndārzniekam vai sākumsskolas skolēnam, kurš pārslogojis savu vēderu ar gāzētiem dzērieniem, neveselīgu uzturu vai arī piedzīvojis vēdera sāpes uztraukuma dēļ.

Lāsma, 6 mēnešus vecās Annas māmiņa atzīst, ka jau grūtniecības laikā literatūrā daudz lasījusi par jaundzimušo kolikām un zobu šķilšanās radīto nemieru. Iesākumā izmēģinājusi dažādus draudzeņu ieteiktos pilienus un tējas, līdz visbeidzot atradusi informāciju par Colic Calm®. Lāsma: “Colic Calm® ražotājs ideālās proporcijās apvienojis visiedarbīgākos dabas līdzekļus cīņā ar mazuļa punča sāpēm, kas man bija īpaši svarīgi, jo priekšroku dodu dabiskiem līdzekļiem. Ja citi medikamenti nesniedza cerēto rezultātu un turpinājās nemierīgie vakari un negulētās naktis, tad pēc Colic Calm® pamēģināšanas mazā Anna atguva iepriekšējo mieru un atkal bija smaidīgs bērns, kuram nav jāmokās ar vēdera gāzītēm.”

Colic Calm® - dabas spēks Tava mazuļa labsajūtai

www.coliccalm.lv

Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!