Mājdzemdību VIDEOstāsts un Krievijas vecmātes 20 gadu pieredze

18. Jan 2016, 11:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs Latvijā varam izvēlēties, kur pasaulē ieradīsies mūsu mazulītis – vai tas būs stacionārs mūsu dzimtajā pilsētā vai kādā citā Latvijas vietā, vai tā būs privāta dzemdību māja vai mēs to darīsim savās mājās, viss atkarīgs no tā, kādu dzemdību pieredzi mēs vēlamies izdzīvot un ko mums saka priekšā mūsu sajūtas.

Skaties VIDEO un -

  • satiec māmiņu Aneti, uzzini viņas un meitiņas Amēlijas pieredzi
  • iepazīsti vecmāti Svetlanu Akimovu, kas jau 20 gadus ir praktizējoša vecmāte, viņa dzīvo un strādā Krievijā un tiek uzskatīta par ļoti zinošu, pieredzes bagātu mājdzemdību vecmāti starptautiskā līmenī.

Māmiņas, tam, ka ir sievietes, kuras labprāt bērniņus pasaulē laiž mājās un mēs saprotam, ka mēs tā nevarētu, nav jābūt kā atšķirības zīmei – mēs esam dažādi un katram mums ir iespēja pieņemt savus lēmumus. Taču mums arī nevajadzētu nosodīt viedokli, kurš nesakrīt ar mūsējo, jo mūs tomēr visus vieno kas ļoti spēcīgs – mīlestība pret savu bērnu un vēle būt mammām.

Lai jums skaists satikšanās brīdis ar bērniņu!

Māmiņu Klubs

Video tapis sadarbībā ar 

20150430114033-79023.jpg

Miss_Ju Miss_Ju 04. May 2015, 18:00

Uzskatu, ka tā ir katra izvēle. Tas, kur Tu jūties drošāk... Es noteikti justos drošāk slimnīcā. Mūsdienās slimnīcas ir mājīgas, siltas, patīkamas un personāls- pārsvarā pretīmnākošs, laipns un atsaucīgs. Varbūt agrāk bija slimnīcas briesmīgas, pati sistēma bija galīgi garām (tas no mammas stāsta), bet tagad, ticu, ka viss ir savādāk.

03. May 2015, 23:25

Mammīt, sorry, bet tā ir bezatbildība!