Vēstulītes Miķelim. 11. nedēļa

13. Mar 2017, 19:28 Co_ora Co_ora

12.03.2016

Ho,ho,ho, darbīgi iesākusies tava 11.nedēļa, pingvīnēn! :) Šodien dodamies uz Kuldīgu, jo man nedaudz tā kā vajadzētu pastrādāt un sapelnīt lielo naudu, lai varam sapirkt tev visādas superīgas lietas! Visu ceļu līdz Kuldīgai man bija nelaba dūša, pusceļā vēl atcerējos, ka vakar tā arī aizmirsās aizsūtīt manam tētim apsveikumu un reize arī ziņu par tavu esamību :) Bet tas nekas - labāk vēlāk!

Pēc tādas garas strādāšanas, vienīgais, ko gribējās, bija zvilnēt pie filmas un tā arī veiksmīgi atlūzu, skatoties “ Karš un miers” .

13.03.2016

Šodien lielā veikalu diena un superbingo rīts un pusdienlaika gulēšanas pēcpusdiena un filmu vakars :)) Kaut ko no šī visa jau izdevās realizēt - superbingo noskatījos, pusdienlaiku neaizgāju gulēt, jo lielās iepirkšanās laikā sapirkos tamboradatu un visādas dzijas un gribējās uzreiz pielikt roku!

Lai gan atkal taisījāmies uztaisīt fotosesiju puncim un izdomāt ko foršu, bet atkal slinķītis ņēma virsroku! Bet tas nekas, vēl jau puncis nav sācis augt, tikai kārtīgi ietinies tauku mētelītī :)

14.03.2016

Pirmdiena ( jeb diena pirms skrīninga ) ir klāt! :)

Vēl tikai jāaiziet uz darbu ( kur taisīju sonogrāfiju pavisam maziņam brēkulītim ), jānovada lekcija ( kur runāju maz, jo baigās iesnas ), vakarā jāaizbrauc pie Sandas ciemos! Kur gāja ļoti interesanti, jo jau pa ceļam satiekoties ar Lauru ( par kuras punča saturu arī Sanda neko nezināja! ), uzzināju, ka klīstot baumas, ka tu man esi puncī! Nu kādā veidā? nu kā? Man taču pat redzēt nevar :o Nu jā, ar to ir jārēķinās - ja izvēlies kādam pateikt, tad jārēķinās, ka mērkaķa ātrumā to zinās visi. Situācija diezgan nepatīkama, īpaši ņemot vērā, ka tavam tētim saku, ka draugiem varēs pateikt pēc pirmā skrīninga, bet manis dēļ, iespējams, caur klačām viņi jau zina. Nu, protams, ka kārtīgi sastrīdējāmies .. Bet arī slikta pieredze ir pieredze!

15.03.2016

Urā, skrīninga diena ir klāt! Protams, ka sajūsmu mazina tas, ka esam sastrīdējušies ar tavu tēti, es esmu īpaši “ iecirtīga” un uzskatu, ka uz grūtnieci nekādā gadījumā nedrīkst dusmoties! Nekādā! Varbūt, ka arī dēļ tā, bet pašsajūta diezgan drausmīga - velk punci, velk uz piņņu un ārkārtīgs nogurums!

No rīta vēl saņēmu atgādinājuma sms, ka mums šodien vizīte pie dakteres, bet jau pusdienlaikā saņēmu zvanu, ka dakterei jāpieņem dzemdības un vizīte jāpārceļ. Ak vai .. nudien jutos kā bērns, kuram no mutes izrauta konfekte! Un ja visu dienu likās, ka būtu forši kaut kur nolīst un paraudāt, tad tagad nu noteikti gribējās ielīst tualetes stūrītī un kārtīgi noraudāties. Bet nu tā kā daudz darāmā, tad gāju vien atpakaļ strādāt un kaut kā samierinājos, ka vēl vesela diena jāciešas :)

16.03.2016

Tu mans mazais rakaris! Visbeidzot sagaidījām skrīninga laiku, daktere skatījās un tu tik žagojies un meti kūleņus un visvisādi, laikam jau, ka izrādījies tētim un daktere nevarēja tevi smuki nomērīt, sanāci par maziņu! Es ar domu spēku mēģināju tevi pierunāt apgulties un mazliet nomierināties, bet nē, tu tik turpināji lustēties! Tad nu atkal nekas cits neatlika kā pārcelt vizīti un nākt vēlreiz pirmdien - tad gan tēti līdzi neņemšu, mani jau tu labi zini un būsi mierīgs un ļausi dakterei visu saskatīt!

Vakarā palutinājām sevi ar picām par godu šim lielajam notikumam :)

17.03.2016

Poliklīniku diena kā jau poliklīniku diena. Nenocietos un tomēr paskatījos tevi sonogrāfijā - man sanāca par veselu centimetru vairāk kā vakar dakterei, tātad tu neesi maziņš, vienkārši biji dikti saliecies :) Par to man liels prieks. Prieks arī par to, ka arī ceturtdienas jeb garās dienas reiz beidzas un esmu mājās mīļajā dīvānā. Vēl viena iepriecienoša ziņa, ka nākamnedēļ ir lielās Lieldienu brīvdienas un to dēļ ceturtdien man nebūs poliklīniku vakara maiņa :)

18.03.2016

Šodien biju interesantā flebologu (tas ir ārsts, kas dakterē vēnas) konferencē. Satiku bijušo grupasbiedreni Daci, bet vēl neko par tevi neteicu. Cik jocīga gan ir tā klusēšanas spēle.

Paldies Dievam, piektdiena ir klāt, tad nu godam var ērtāk ieriktēties dīvānā un nodoties filmu maratonam :)