Vai ķeizargrieziens var ietekmēt bērna tālāko likteni?

Vai ķeizargrieziens var ietekmēt bērna tālāko likteni?

21. Mar 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļi, kas piedzimst dabīgā ceļā, paši sev izvēlas dienu un dzimšanas laiku, bet ķeizargrieziena gadījumā, ārsti izvēlas bērnu vietā viņu dzimšanas datumu un laiku. Vai tam ir ietekme uz bērna tālāko dzīvi? Stāsta Anželika Žuravska.

No astroloģijas viedokļa, tam ir noteikti liela nozīme. Bet, pats galvenais ir atcerēties, ka visas nejaušības nav nejaušas.

Dzimšana ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību tālākā sākotnē var ietekmēt cilvēku, bet, kamēr viņš vēl ir mazs – tas nebūs nebūs redzams.

Piemēram, astrologi uzskata, ka, ja cilvēks dzimis ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību par 7 dienām pirms noteiktā datuma, laika, tad tas parādās bērna liktenī, raksturā tikai pēc 7 gadiem. Tas ir, līdz septiņu gadu vecumam viņš var likties kā viena veida personība, kam ir noteiktas spējas, vērtības, bet pēc septiņiem gadiem viņš var tuviniekus pārsteigt ar uzvedības un rakstura maiņu.

Jā, ķeizargrieziens atstāj spēcīgu nospiedumu uz raksturu, bet to, vai tas būs pozitīvs vai negatīvs nospiedums, ir jāsakās stingri individuālā kārtībā.

Pēc astrologa viedokļa, bērni, kas dzimuši ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību, neatšķiras tik daudz fiziskā ziņā, cik  enerģētiskajā līmenī.

Bērniem, kas dzimuši ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību, ir citādi veidots enerģētiskais ķermenis – aura.

Dažreiz var dzirdēt, ka bērnu, kas nākuši pasaulē ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību, mammām ir mazāka saikne ar bērniem, bet tas tā nav. Tie bērni ir pat vairāk maigi un mīļi. 

Atšķirība vēl var būt veselības ziņā. Jau pieaugušā vecumā var tikt novērotas alerģiskas reakcijas. Alerģiskas reakcijas, savukārt, norāda uz mīlestības disbalansu, bet bērni, kas dzimuši ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību, tomēr brutāli tiek atdalīti no mammas, ja skatās no astroloģijas un ezoterikas viedokļa.

Bet ar mammas mīlestību viss ir izlabojams, tāpēc pats galvenais ir mīlēt savus bērnus!

Māmiņu Klubs

Vai Tu piekrīti astrologa viedoklim?