TRĪS DISKUSIJU konkurss: Vai gaidāmā mazuļa vārdiņu izdomāji un citiem paziņoji jau grūtniecības laikā?

TRĪS DISKUSIJU konkurss: Vai gaidāmā mazuļa vārdiņu izdomāji un citiem paziņoji jau grūtniecības laikā?

21. Apr 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs, lielo aprīļa mēneša filmu gaidot, ir nolēmis uzdot arī tev vairākus interesantus, ar grūtniecību saistītus jautājumus! Ja piedalīsies visās trijās diskusijās, tu sevi vari pieskaitīt pie tām, starp kurām izlozēsim vienu lielo Huggies Elite Soft autiņbiksīšu paku komplektā ar mitrajām salvetēm Huggies! Bet, ja būsi piedalījusies tikai vienā diskusijā, tu piedalies mitro salvešu izspēlē!

OTRĀS DISKUSIJAS DIENAS JAUTĀJUMS

Vai gaidāmā mazuļa vārdiņu izdomāji un citiem paziņoji jau grūtniecības laikā?

20160418160634-91087.jpg

Dalies ne tikai savā pieredzē, bet pastāsti arī, kā nosauci mazuli, ja mazulis ir jau klāt!

2015.gada populārākie mazuļu vārdiņi

2015.gada populārāko vārdu piecniekā ir Sofija, Alise, Emīlija, Marta un Viktorija. Sofija savas līderpozīcijas saglabā jau vairākus gadus pēc kārtas. Līdzīgi ir ar vārdu Roberts, kas arī šogad ieņem pirmo vietu populārāko zēnu vārdu sarakstā. Vārds Roberts populārs jau ilgu laiku un piecniekā ir jau 15 gadus. Aiz viņa seko Daniels, Aleksandrs, Markuss un Gustavs. Sestajā vietā pirmo reizi pēdējo gadu laikā iekļuvis Jānis.

Balva

LIELĀ BALVA

Starp tām, kas piedalīsies visās trijās diskusijās, izlozēsim šādu balvu komplektu:

Huggies® Elite Soft autiņbiksītes jaundzimušajiem + Huggies® Pure mitrās salvetes (1 iepakojums!)

20150920111557-66524.jpg

Bet starp tām, kas piedalīsies tikai vienā diskusijā, izlozēsim -

1 iepakojumu Huggies Pure mitrās salvetes jaundzimušajiem

20160229115245-31274.jpg

 

Laimīgo mitro salvešu ieguvēju paziņosim 22.aprīlī.

Bet lielās balvas ieguvēju paziņosim 25.aprīlī

Gaidām jūsu pieredzi tepat, komentāru joslā!

Māmiņu Klubs

Diskusiju atbalsta:

Huggies® Elite Soft autiņbiksītes jaundzimušajiem - mūsu vislabākās rūpes par mazuļa maigo ādu!*

 

 

20150122115836-37775.jpg

ber4y ber4y 22. Apr 2016, 08:33

Meitiņas vārds man jau bija prātā ilgu laiku. Vārdu mēs jau atklājām grūtniecibas laikā. Vārds ir kaa pa vodu manai mātei. Vārds nav tieši tāda bet ar atskaņām. Arta-Marta. Galvenais ka mans vīrs piekrita tam. Un visi jau ir iemīļojuši mazo Martu.
Bet kamer mēs ar mazo atkopāmies pēc dzemdībām visus papīrus kārtoja vīrs. Un pa ceļam uz dzimtsarakstu nodaļu pielika klāt Elīna. Tad beigās mūsu meita ir Marta Elīna.

danjux danjux 21. Apr 2016, 15:32

Savam puikam (tagad 3 ar pus gadi) vārdiņu izdomājām jau gaidību laikā. Vienkārši abi ar vīru gājām uz veikalu un runājāmies - pēkšņi nāca doma par Valteru. Abiem tā iepatikās vārdiņš, ka pie tā arī palikām. Citus variantus nemaz īpaši neapspriedām. Un jā - vārdiņu citiem paziņojām arī jau gaidību laikā. Vēl tagad atceros, kā savu mazo punča iemītnieku saucu nevis par bēbīti vai mazulīti, bet savā topošajā vārdiņā!
Interesantākais, ka esam jau izdomājuši vārdiņus arī kaut kad nākotnē plānotajam otrajam bērniņam - ir prātā vārdiņš gan puikam, gan meitenei.

mamma27 mamma27 21. Apr 2016, 11:23

Ja ar pirmajiem diviem bērniem vārda domāšana nebija tik sarežģīta,tad ar trešo bija sajūta,ka neizdomāsim kā saukt . Kad vēl tikai plānojām bēbi,bija skaidrs,ka mums mūs Denīze. Bet izrādījās,ka gaidam puiku.Tad nu sākās manāma panika -kā? Izšķirstījām kalendāru un iepatikās ADrians,kā otrs variants bija Mariuss. Bet nu tomēr palikām pie pirmā. Otro gaidīju meitu- tā tas bija ieplānots😃 un protams Denīze.Tiklīdz dr. pareica ka būs meita, visiem arī tika pateikts,ka būs Denīze. Jo tas vārds man ļoti patika. Gaidot Hārdiju variantu nebija vispār,jo ilgi nezinājām kas būs,tad dr. it kā solīja puiku,bet pēc tam atkal teica ka 100% grūti pateikt. Tāpēc ilgi domājām abiem dzimumiem. Pirmā doma bija puika- tad Mariuss, bet meitai bija varianti Tīna ,un uz beigām vīrs izdomāja Letīcija. Tomēr iekšējā sajūta bija,ka būs tomēr solītais puika un jo tuvāk nāca tikšanās mirklis,jo vairāk sākām šaubīties par Mariusu.Un tad vienā dienā atkal minējām dažādus variantus un starp tiem bija arī Hārdijs. To gan biju arī iepriekš minējusi,vīram nepatika. Bet otrreiz,kad šo vārdu pateicu ,viņš sāka aizdomāties,ka varbūt jā. Nevienam šo neteicām,jo paši nebijām pārliecināti ne kas būs,ne kā sauksim. Tikai tad kad piedzima -vīrs paskatījās un teica- tu esi Hārdijs😀

21. Apr 2016, 11:09

Hey, MK.
Vārdiņu mazajam izdomājām uz grūtniecības beigām, bija dažadi varianti Daniels, Bruno, Regnārs,Artuss, Mareks, Marks un Šons.
Tā ka ar bērna tēvu nedzīvoju kopā un viņš nav LV, tad sarakstijāmies caur draugiem.lv un es viņam rakstiju šos variantus lai izvēlās kādu vārdiņu mazulim liksim un beigās nonācām pie Marka, tad nu mums ir Marks, mazs pūķītis ūdensvīrs, kurš jau ir liels blēņdaris viņam ir 4 gadi.

Ģimenei paziņojumu jau gaidību laikā, mazā vārdiņu.

Ilvija82 Ilvija82 21. Apr 2016, 10:34

Labdien!
Ar vārdiņa izvēli dēliņam mums ar vīru gāja diezgan grūti, mēs grūtniecības laikā par to īpaši nedomājām, jo visu laiku šķita, ka vēl ir laiks. Kad mazais bija klāt, tad sākām diskutēt par to, kā tad mazo brīnumu sauks, bet tā īsti nespējām vienoties, lai gan dzemdību namā viņu saucām par Edgaru - pēc tam pārdomājām....Man patika vārds Daniels, Elans, bet vīram nē. Viņam patika Artis, bet galu galā mums izdevās vienoties un dēla vārds ir Rainers! Esam priecīgi, ka viņu tā nosaucām, jo viņam šis vārds piestāv, tagad nevaru iedomāties, ka viņu sauktu par Edgaru, Arti vai Danielu.
Jauku dienu vēlot,
Ilvija.

lauruxs87 lauruxs87 21. Apr 2016, 09:57

Kad gaidīju pirmo tad daktere jau pirmajā sonogrāfijā paziņoja ka būs puika. Vārdiņš man jau sen bija izdomāts - Daniels, kad otro reizi apstiprināja ka būs puika tad pateicām saviem vecākiem , kāds būs vārdiņš. Pārējie īpaši par vārdiņu neprasīja , tad paziņojām kad piedzima apmēram šādi- Sveiki , mani sauc Daniels un es piedzimu 31.05 , pulkst ... Tad arī lielākā daļa uzzināja vārdiņu. Šoreiz kad gaidu otro tad pirmajā reizē daktere neredzēja kas būs, jo mazais bija aktīvs. Otrā reizē pateica ka būs meita tad nu man jau galvā sen bija meitai izdomāts vārdiņš , bet tagad patīk vēlviens , tad nu nezinu kuru likt.Ja tagad gaidītu puiku, tad vēl nezinu kādu vārdiņu liktu, jo man nav favorīt vārdiņa, laikam ņemtu kalendāru un ar vīru kopā skatītos kādi vārdiņi mums patīk. Nevienam par otrā bērna vārdiņu neesam teikuši, jo neviens nezin ko gaidu, visi tik min, tāpēc visi uzzinās kāds vārdiņš būs tikai tad kad piedzims.