Sveiks, mazais brīnum!

Sveiks, mazais brīnum!

02. Mar 2015, 23:17 Liene Krúza Liene Krúza

Eh,nemaz neticas, ka tik atri atkal jaraksta punca bebim vestule. Soreiz esmu nogulejusi lidz pedejam, ilgak vairs nevaru kaveties. Ceru Tu man piedosi.

Te Tev raksta Tava mammite-LIENE. Tev jau ir liela masa - Gabriela 4g6menesi, un gadu vecs bralits-Eliass. Un protams kur nu bez teta- Modra.
Tu mazais viltniek pieteicies pavisam negaiditi, piedod neplanoti. Kamer es uzzinaju par Tavu esmibu, izgaju cauri ellei. Tu dien diena liki justies looti slikti. Diena vemu savas 10x reizes. Iiest nebija iespejams apsaluti neko. Par musu maltiti kluva kalteti grauzdini un udens. Nomocijos vairak ka divus menesus. Visu so grutak bija paciest, panest jo Tavs bralits bija tik 7menesus vecs un vins prasija savu uzmanibu. Par spiti visam vins reize ar mani slimoja. Bija tiesam loooti gruti. Visam nebusanam punktu pielika gibonis, mazliet atjedzos atras palidzibas masina, bet man bija vienalga, kur mani ved. Uz dodo momentu es jutos tik viegli......
Tikai slimnica otraja diena daktere pavestija, ka mani aug mazs cilvecins. Pirmaja momenta es apstulbu, saku uz dakteres gandriz blaut, kads berns, man jau ir  9menesus vecs dels. Es izmirku asaras klausoties tavos sirds pukstos..... Tev jau riteja 10nedela. Ja, Tevi nemaz neredzeju kads biji mazitins punktins. Datora monitora jau izskatijies paaudzies bebitis.  Prieksa bija vesela virkne jautajumu, ko man darit???  Par so visu pastastiju Tavam tetim. Ari vins uz dodo momentu apstulba, atstaja mani vienu ar domam, jo nepasakot ne varda apskatijas uz manim un aizgaja prom. Vareju raudat un raudat.
Apmeram pec divam stundam tetis bija atpakal, ar asaram acis man pasniedza rozu puski, apskava, samiloja iedeva lielu bucu un teica, ja reiz augstaki speki vinu mums ir atsutijusi, tad tiksim gala ari ar 3. Neskatoties uz to, ka majas jau bija zidainis. Man ap sirdi palika tik viegli, bija sajuta, ka no tas novelies akmens. 
Lai vai ka, pirmais par Tavu klatbutni laikam sajuta bralits, jo tiesi ap to laiku vins uz dienu atteicas no kruts. Biju pikta, ka vel sliktumiem klat,dels atsakas no mana piena.....  Es vareju gulet un gulet. Bet visam sliktajam, lai saudzetu mammas miegu bralits iemacijas gulet visu nakti, neprasot pudeli. Es biju tik laimiga. Pirmais ko normali vareju apest, tas bija vesels kg vinogu. Ar to pamazam mana dusa uzabojas. Jau musu edienkarte paradijas augli, darzeni, putra.... Visam vajadzeja but vieglam, bet ne ceptam, asam smaram utt.
Bet, milais, lai vai ka ir gajis, es Tevi nepratigi milu. Un tik pat loti stipri Tevi mil masa ar teti. Bralits vel neko nesaprot, bet ticu, ka ari vins Tevi loti mil.
Mammai jau ir smuki izaudzis puncis. Noslept vairs nav ispejams. Esam nogajusi tiesi pus celu,vel palicit tik pat daudz - 20nedelas.  Tevi nesajot jutos labak (neskatoties uz pirmajiem menesiem) neka ar braliti. Ar braliti biezi nacas gulet slimnica, ar Tevi ne. Ir tonusi, bet ar zalitem un mierigu rezimu dzivojos pa maju.  Ari tu daudz ilgak nedevi zinu ar savam kustibinam. Tas saku just 14.februari 19nedela. Ejot 21nedelai tas vel aiz vien ir maigas. Bet tagad sedot un rakstot Tev, Tu juti, ka rakstu Tev, jo kuzinies un es par to priecajos.
Tava mamma paliek par mazu karlsonu. Jo katra menesi pienemas ap 2kg un vairak. 20nedelas esam pienemusies svara gandriz 7kg.  Un Tas man ir k.kas jauns un liekas loti daudz. Pati ar jutos gana apala.  Bet labi, ka tas vel netrauce iekartoties vajadziga poza, kad dodamies pie miera..
Aiiiiiii, man vel ir tik daudz ev ko stastit, rakstit, bet acis jau krit ciet un velk uz gultas pusi.

20150302231154-17592.jpg
Ta aug musu puncitis

20150302231402-48113.jpg
ja vien kads saprot,tad tu paslaik tada man izskaties. Es varu saskatit,tavas rocinas,kajinas,galvinu......
Dodoties uz cucu es atklasu kaut ko loti feinu. Sodien biju pie dakteres un paradiji, kas tu mums busi. Tu monitora izskatijies tik feinins, maji ar rocinu, iebazi ikskiti mutite. Savam laikam attistijiem loti labi. Un kas gan var but labaks par so.... A,pareizi un mums pievienosies maza draiskulite- meitina,maza masina..... Tev paredzets nakt so pasauli ieraudzit uz 20.juliju. Ta ka Tev vel ir gana laika, lai izaugtu par skaistu, mazu damiti. Liela masa ir loti prieciga, ka vinai bus maza masina.  Vina kircina mazo braliti, ka vinam bralits vel kadu laiku ir japagaida, vispirm pie vinas naks masina.. Ai milulit, dosimies abas cucet, tu esi nemieriga, ka mamma tik ilgi sed pie kompa.  Noteikti es tev vel uzrakstisu vestuliti, ja ne garu, tad paris rindinas noteikti.
Domas vienmer esmu pie Tevis. Mes tevi milam loti,loti:
Masa-Gabriela
Bralis-Eliass
Mamma-Liene
Tetis-Modris.
                                       Uz tiksanos citu reiz.
20150302231607-19419.jpg
nenoturejos,un Tev jau iegadajos pirmo bodiju

Liene Krúza Liene Krúza 08. Mar 2015, 20:58 piicka

PIEDOD,TAISOT BILDITI IR IEVIESUSIES KLUDA MENESOS. TOMER PUSNAKTI TAISITA....... NE JAU BILDE IR GALVENAIS, NU JA,KAS BAIGI IECEKLEJAS UZ BILDI,VAR SPRIEST KA MELOJU UTT,BET NU LAI KATRAS PASAS ZINA PALIEK😀

piicka piicka 07. Mar 2015, 10:48

Īsti neiet kopā Tavs rakstītais. Raksti, ka uzzināji par bērniņa esamību puncī tikai tad, kad viņam jau bija 10 nedēļas, taču nezin kāpēc puncis tika fotografēts jau 1. mēnesī... (tad jau laikam nemaz nav tā, ka nezināji, ka esi stāvoklī) 😛

Liene Krúza Liene Krúza 03. Mar 2015, 14:12

Paldies jums visam😀😀😀

Liene Krúza Liene Krúza 03. Mar 2015, 14:12 Minīc

Ja,mums pasiem sis bebis ir ka parsteigums.. 😀
Paldiesins

Minīc Minīc 03. Mar 2015, 12:53

Vov,kāds pārsteigums 😀
Apsveicu!!!