Slimnīca/Dzemdību māja atšķirības Vācija

Slimnīca/Dzemdību māja atšķirības Vācija

09. Jan 2019, 21:53 dulch23 dulch23

Tātad iepriekšejā rakstā minēju,ka Vācijā sieviete var izvēlēties kur dzemdēt.

Pats par sevi saprotams,ka visas zina kas ir mājas dzemdības. Tās ar katru gadu kļūst populārākas Vācijā,skatoties pēc statistikas. Tomēr daudzi uzskata ka tā ir bīstami un antisanitāri. Es uzskatu,ka ir jānoskaidro precīzi viss par mājdzemdībām un tad katra sieviete var pieņemt lēmumu kur vēlas dzemdēt.

Otra opcija ir Dzemdību nams(slimnīca) tur viss notiek kā parasti,sieviete ierodas uz dzemdēt, ir pieejama visa tehnika,ir antisanitāri apstākļi un un viss nepieciešamais akūtām vai sarežģītām dzemdībām. Respektīvi apkārt ir slimnīcas personāls,kurš palīdz jebkurā laikā.

Treša opcija ir sievietēm,kuras ir pārliecinātas un nešaubās ka dzemdībās kaut kas var patraucēt. Tā ir Dzemdību māja,šeit  tiek pieņemtas dzemdības tikai ar vecmāti, viss nepieciešamais dzemdību pieņemšanai,tikai atšķirība ir tāda ka sieviete ir viena kopā ar vecmāti,klusāka gaisotnē. Vecmāte nepārtraukti ir klāt. Un ja notiek laut kas akūts,tad tiek saikta ātrā palīdzība,lai nogādātu uz slimnīcu. Kā arī ja slimnīcā ir jāguļ vismaz 3 dienas pēc dzemdībām. No Dzemdību nama tu vari ar bērniņubpēc dzemdībām uzreiz doties mājās. Un Dzemdību nams nodrošina visu nepieciešamo personālu uz mājām. Respektīvi piedzemdē un vari doties mājas gaisotnē pavadīt laiku ar ģimeni,kuras laikā apciemo tevi personāls ;)