Piedāvājam palīdzību topošajām māmiņām!

Piedāvājam palīdzību topošajām māmiņām!

28. Dec 2018, 15:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētki un Jaungada laiks ir brīnumu laiks, kad vēlamies būt kopā ar saviem mīļajiem, palīdzēt viens otram un gaidīt brīnumus. Arī Dzemdību Soma nolēma palīdzēt sarežģītā situācijā nonākušiem cilvēkiem. Mēs apzināmies, ka ne visiem ir iespēja iegādāties visu nepieciešamo, lai ērti uzturētos dzemdību iestādē, sagaidot bērniņa nākšanu pasaulē. Tāpēc mēs nolēmām daļu no saviem līdzekļiem novirzīt labdarībai.

Mēs aicinām atsaukties sarežģītā finansiālā situācijā nonākušas topošās māmiņas, lai pasniegtu mūsu somas ... kā dāvanu. Komplekti Dzemdību soma MINI tiks izsniegti tām māmiņām, kas vērsīsies pie mums pēc palīdzības. Mēs apsolām izvērtēt katru pieteikumu un, cik vien iespējams, atbalstīt tos!

Mēs arī aicinām līdzcilvēkus dalīties ar šo informāciju, lai māmiņas, kurām būtu nepieciešams atbalsts, un mēs uzzinātu viens par otru.

Tātad, dārgās topošās māmiņas! Ja esat sarežģītā situācijā un mazuļa sagaidīšanu pavada ne tikai prieks, kā tam vajadzētu būt, bet arī trauksme un izmisums ... mēs aicinām jūs sazināties ar mums un pastāstīt par savu situāciju! Mēs gaidīsim jūsu e-pasta ziņojumus uz info@dzemdibusoma.lv vai margarita@maminklub.lv.