Māmiņu Kluba Vecāku skolā biļetes uz 6.aprīļa Grūtnieču konferenci par īpašo cenu!

Māmiņu Kluba Vecāku skolā biļetes uz 6.aprīļa Grūtnieču konferenci par īpašo cenu!

29. Mar 2019, 00:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu kluba Vecāku skolas apmeklētājiem* mēs dāvinām lielisku iespēju iegādāties biļeti uz topošo vecāku kongresu "Gatavi mazulim" par nemainīgu cenu līdz 6.aprīlim!

Biļetes cena vienai 35 EUR

Biļetes cena pārim 40 EUR 

Lai izmantotu īpašo piedāvājumu, iegādājies biļeti Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas)!

Vairāk par topošo vecāku konferenci lasi šeit->>

Konferences programmā “Māmiņu Klubs” apvienojis TOP tēmas un speciālistus, savas jomas galvenos ekspertus, lai sniegtu zinātniski pamatotu un padziļinātu informāciju par veselīgu grūtniecību, drošām dzemdībām, pareizu bērnu aprūpi un attiecībām ģimenēm.

Konferencē tiks gaidīti 200 topošie un jaunie vecāki, kā arī mātes un bērna veselības aprūpes speciālisti. Pavadīsim vienu dienu, klausoties lekcijas, apmeklējot meistarklases, uzdodot savus individuālos jautājumus speciālistiem, tikt pie jaukām dāvaniņām mazuļa kā arī baudot kopā pavadīto laiku skaistākajā Jūrmalas viesnīcā Semarh Hotel Lielupe!

Konferencē piedalīsies tādi speciālisti kā Diāna Zande, Klaudija Hēla, Aina Poiša, Katrīna Puriņa-Liberte u.c. māmiņu iemīļoti eksperti, kas lasīs lekcijas un vadīs meistarklases, kā arī atbildēs uz individuāliem jautājumiem par grūtniecību un dzemdībām.

*Samaksa skaidrā naudā Māmiņu Kluba Vecāku skolā Vīlandes ielā 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas)

darba dienās no 9 līdz 18, sestdienās pēc vienošanās