Olivera pirmie Ziemassvētki!

Olivera pirmie Ziemassvētki!

06. Dec 2018, 23:53 Olīša mamma Olīša mamma

Ziemassvētki mūsu ģimenē ir īpaši svētki. Šie ir pirmie Ziemassvētki, kurus svinēsim nu jau trijatā. Iepriekšējos Ziemassvētkos Olivers vēl bija tikai puncī. Viņam bija 21 nedēļa. Nedaudz pāri pusceļam, līdz tikšanos ar mums un visu plašo pasauli. Ārprāts, ir pagājis jau gandrīz gads! Tagad viņam jau teju 8 mēneši! Laiks lido vēja spārniem, bet atceros pagājušo gadu it kā tas būtu bijis tik tikko. Tieši pērnā gada Ziemassvētkos mēs visiem paziņojām par gaidāmo ģimenes pieaugumu. (Protams paši, paši tuvākie jau zināja.)

Tas bija īpaši. Patiešām!

Šajā gadā svētki mums visnotaļ būs savādāki kā ieriekšējos gados. Sākot jau ar pašu egli. Es joprojām naivi ceru, ka mums būs liela un skaista egle, ka Olivers nemēģinās viņu apgāzt un tamlīdzīgi! Jo nu ļoti ļoti negribētos mazu eglīti uz virtuves galda. Tas nav tas. Bet esmu pārliecināta par vienu lietu 100%, ka šie būs siltākie un sirsnīgākie svētki kādi mums jebkad ir bijuši. 

Viss cits daudz maz domāju, ka ļoti neatšķirsies no ierastā. Vienīgi tas, ka katrs no procesiem varētu ilgt nedaudz ilgāk. Ar to es domāju - vakariņu pagatavošana, pati ēšana, spēļu spēlēšana u.c.

Īstenībā jau Ziemassvētki ir tādi kārtīgi noēšanās svētki. Olivers šogad parūpēsies, lai neviens neaizsēžas pie galda pārāk ilgi! Ideāli!

Par Ziemassvētku dāvanām esam runājušu jau vairākas reizes. Joprojām esam nelielā nesaprašanā. No vienas puses Olivers ir pārāk maziņš, lai izbaudītu dāvanu saņemšanas prieku, viņš vēl nezin, ko tas nozīmē. No otras puses, man negribas bērniņam liegt šo sajūsmu par jaunu mantu. Lai arī pagaidām tas prieks viņam ir ļoti īss, es tāpāt nemainītu ne pret ko citu, to sajūsmu un interesi bērna sejā, kad viņš saņem jaunu mantu. 

Zinu, ka citi teiks - aug kārtējais bērns, kurš no mazotnes jau būs apkrāmēts ar dāvanām, svētkus gaidīs tikai to dēļ un nezinās svētku patieso nozīmi. 
Bet ziniet, es lieku roku uz sirds un saku, ka darīšu visu iespējamo, lai tā nenotiktu. Mēs mīlēsim svētkus pavisam citu iemeslu dēļ. 

Kā lielākā daļa māmiņu, arī es esmu nopirkusi savam pelēnam džemperi ar "Rūdolfu" un solīdu komplektiņu svētku vakaram. Ja es varētu, es noteikti izpirktu pus veikalus, kuros ir tie mīlīgie Ziemassvētku kompletiņi un džemperīši. Bet ar veselo saprāta daļu apzinos, ka ne man, un vēl mazāk jau nu Oliveram tas ir vajadzīgs! 
Bet "Rūdolfa" džemperim skapī ir jābūt! :)

Tā nu ar nepacietību gaidām un skaitām dienas līdz došanos "eksedīcijā" uz mežu, pēc mūsu zaļās skaistules! 

Tāpēc mīļie, lai Jums balti un mīlestības pilni Ziemassvētki!
2018.gads visnotaļ ir Mīlestības gads! Mūsu ģimenē noteikti! ;)