Laimīga mazuļa dienasgrāmata: nedēļu pēc kāzām uzzinājām, ka gaidām mazulīti!

29. Jan 2018, 10:19 Melānija Melānija

Sveikas lieliskās māmiņas!

Tā nu ir sanācis, ka esam superbēbīša 2018. gada vecāki.
Draudzenes iedvesmota nosūtīju pieteikumu māmiņu klubam, ar ko arī sākās šis lieliskais piedzīvojums kurā varēšu mazliet padalīties arī ar jums. 

Esam jauni, tikko precējušies topošie mazulīša vecāki. Šis mazulis mūsu kopīgajās dzīves gaitās ir pirmais, kuru no visas sirsniņas ļoti gaidām. 
Ar vīru Artūru esam kopā jau vairāk kā četrus gadus, bet precējušies vien no 2017.gada augusta. Abi esam ļoti darbīgi. Mēs mīlam savu darbu ar visu sirdi un dvēseli. Man tā ir darbošanās restorānā, bet Artūram tā ir ikdiena stādaudzētavā  ZS "Liepas". Tur mēs pavadām lielāko dienas daļu, bet tas nav viss. Mēs abi priecājamies brīvo laiku pavadīt kopā gan mājās, gan ārpus tās. 

 Nedēļu pēc kāzām uzzinājām, ka būsim vecāki. Tas bija lielisks pārsteigums ko it nemaz negaidījām, bet bijām ļoti laimīgi. Par mazulīti domājām jau labu laiciņu, tomēr bijām pārāk aizrāvušies ar kāzu organizēšanu un plānošanu, ka nemaz nejutu sava ķermeņa izmaiņas. Visas šīs dīvainās sajūtas novēlu uz kāzu stresu.

Šo dienu mēs nekad neaizmirsīsim, jo ar to viss mūsu  ģimenē sākās.  

Protams, ka šis laiks katras māmiņas dzīvē ir neaprakstāms. Un šī fantastiskā sajūta nest zem savas sirsniņas mazu dzīvībiņu ir kaut kas ļoti īpašs. Katra mazuļa kustība, mazie spērieni un pat žagas ir tik skaists un tajā pašā laikā tik jauns un vēl nekad neizjusts notikums. Gan jau jebkura sieviete zin, kāda tā ir sajūta. 
Vēl pavisam nedaudz ir jāpaciešas, lai es beidzot satiktu savu mazulīti, jo bērniņa sirds puksts zem manas jau  pilnas 29 nedēļas. 
Es Tevi ļoti, ļoti gaidu manu mazulīt!


Šī lieliskā iespēja, ko piedāvā māmiņu kluba komanda ir tiešām jānovērtē, jo ne katru dienu Tu vari izbaudīt tik lielu interesi, pieķeršanos un pat iegūt sev jaunus draugus.

Iespējas, ko piedāvā šis raidījums man dāvās zināšanas visai atlikušajai dzīvei. Šis mazulis, kas aug manā vēderā vēl ir pavisam mazs, bet man jau tagad ir daudz jautājumu uz kuriem es  vēlos rast atbildes. Ir neskaitāmas lietas,  ko vēlos iemācīties un ko vēlos apgūt visu šo gaidīšanas laiku,un ne tikai. Arī pēc mazuļa nākšanas pasaulē man būs tikpat daudz šie jautājumi, tikpat daudz nez-skaidrību.Vēlos lai manam mazulītim būtu viss, ko varu viņam dāvāt, un kopā ar māmiņu klubu šis vis būs un ir iespējams.  

Un, protams, es ar lielāko prieku dalīšos savās zināšanās arī ar jums. :)

Lai skaists šis gaidīšanas laiks!


Ar cieņu,
Melānija

Skaties Superbēbīša stāstu KATRU svētdienu kanālā STV Pirmā plkst.9:30!