Konkurss: Laimē ielūgumu uz konferenci topošajiem vecākiem!

Konkurss: Laimē ielūgumu uz konferenci topošajiem vecākiem!

29. Mar 2019, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tik plašu, visaptverošu un profesionālu informāciju vienkopus par gaidību laiku un bērniņa piedzimšanu Tu vēl nebūsi piedzīvojusi!

Ja esi gaidībās, ņem aiz rokas savu vīru, draudzeni vai arī atbalsta personu, vai arī nāc viena pati uz “Māmiņu Kluba” organizēto vienas dienas konferenci “Gatavi mazulim”, kas norisināsies 6.aprīlī viesnīcā “Semarah Lielupe”, Jūrmalā, no plkst. 11.00 līdz 18.00. 

Pavadīsim vienu dienu, klausoties lekcijas, apmeklējot meistarklases, uzdodot savus individuālos jautājumus speciālistiem, tiekot pie jaukām dāvaniņām mazulim, kā arī baudot kopā pavadīto laiku skaistākajā Jūrmalas viesnīcā Semarah Hotel Lielupe!

Konferencē piedalīsies tādi speciālisti kā Diāna Zande, Klaudija Hēla, Aina Poiša, Liene Drauga, Kristīne Asonova, Inese Kampusa, Elita Svareniece, Sandra Lase, Katrīna Puriņa - Liberte u.c. māmiņu iemīļoti eksperti, kas lasīs lekcijas un vadīs meistarklases, kā arī atbildēs uz individuāliem jautājumiem par grūtniecību un dzemdībām.

BIĻETI UZ KONFERENCI VARI IEGĀDĀTIES ŠEIT

...BET TEV IR VISAS IESPĒJAS LAIMĒT ARĪ BEZMAKSAS IELŪGUMU UZ KONFERENCI!

Ja Tev draugos ir kāda topošā māmiņa, piedaloties konkursā vari laimēt viņai bezmaksas ielūgumu uz konferenci, bet pati sev - sievišķīgu dāvanu no CATRICE!

Lai piedalītos:

  • dalies ar konkursa ierakstu savā Facebook laika joslā;
  • komentāros atzīmē draudzeni, kura ir bērniņa gaidībās un kurai uzvaras gadījumā uzdāvināsi ielūgumu uz konferenci!

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Laimīgo uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 4.aprīlī