Ko uzdāvināt grūtniecei?

Ko uzdāvināt grūtniecei?

03. May 2019, 19:50 zane_r zane_r

Ja vēlies iepriecināt sev kādu tuvu sievieti, kura ir gaidībās, tad varu pasviest superīgu ideju dāvanai, pēc kuras saņemsi sajūsminātu pateicību! Varbūt pati esi gaidībās un vēlies palutināt pati sevi, kā es to izdarīju. Kas tad ir šī kolosālā dāvana? Lutināšanas procedūra pie brīnišķīgās speciālistes Ivetas Libertes Māmiņu klubā! Nu vai ziniet, tas bija kaut kas F A N T A S T I S K S! Jutos apčubināta un palutināta no matu galiņiem līdz papēžiem! Un pilnīgi burtiskā nozīmē, ne tikai sajūtu līmenī. 

Ir iespēja izvēlēties kādu no trim variantiem atbilstoši ādas vajadzībām – es izvēlējos mitrinošu un atsvaidzinošu procedūru, lai atjaunotu mirdzumu pēc ziemas sezonas. Ko tad es saņēmu? Mana sejas āda vispirms tika attīrīta ar maigu pīlingu, kamēr tas iedarbojās, mana punča āda saņēma barojošu pretstriju masku. Tad sekoja ārkārtīgi patīkama  un relaksējoša sejas ādas, skausta un galvas masāža. Debešķīga sajūta! Tad manai sejas ādai tika uzklāta mitrinoša maska un palutinātas tika arī vēja appūstās lūpas. Maskas iedarbības laikā, saņēmu roku, plaukstu un pēdu masāžu. Tajā brīdī man likās, ka esmu nonākusi debesīs! Šķiet, laiks apstājās un es baudīju tīru laimi, guļot uz siltās kušetes, sasegta mīkstā dvielītī un klausoties mediatīvajās mūzikas skaņās. Bija tik jauki, ka lutināšanas procedūrai noslēdzoties, es vēl varēju nedaudz pagulēt pirms ceļos un dodos tālākās gaitās. 

Lai arī, dodoties ārpus mājas, neiztieku bez tonējoša krēma, kas nosedz manas ādas nepilnības, tajā dienā iztiku bez tā, jo āda pēc procedūras izskatījās starojoša, mirdzoša un veselīga. Man ir visai jutīga āda, kura mēdz reaģēt saasināti uz dažādām skaistumkopšanas procedūrām vai jauniem kosmētikas produktiem, taču šoreiz nenovēroju nekādu protesta reakciju vai apsārtumu. Manai ādai procedūra patika ļoti, ļoti! Paldies brīnišķīgajai meistarītei Ivetai par kolosālo lutināšanu! Esmu apņēmusies šajā grūtniecībā vēl vismaz reizi pierakstīties uz šo procedūru, jo tas tiešām ir katra centa vērts!