Kas aktuāls Māmiņu Kluba Vecāku skolā šonedēļ?

Kas aktuāls Māmiņu Kluba Vecāku skolā šonedēļ?

26. Jun 2023, 18:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Vecāku skolā ik nedēļu organizējam lekcijas un praktiskas nodarbības gan topošajiem vecākiem, gan arī ģimenēm, kuras jau sagaidījušas savu mazulīti, taču vēlas paplašināt savas zināšanas par mazuļa aprūpi, audzināšanu, attīstību un veselību.

Bet tas vēl nav viss! Māmiņu Kluba Vecāku skolā topošās un jaunās māmiņas gaida īpašas lutināšanas programmas, kā arī iespēja izkustēties jogas nodarbībās, kā arī daudzas citas vērtīgas tikšanās ar atzītiem un iemīļotiem speciālistiem.

Māmiņu Kluba Vecāku skolā no 26. jūnija līdz 2. jūlijam:

27.06. tiešsaistē kopā ar Diānu Zandi

Pirmie mēneši mazuļa dzīvē: svarīgākais par zīdaiņa attīstību un attiecībām ar mazuli

Jaundzimušā aprūpe un zīdīšana nav vienīgās prasmes, kas jāzina par tikko dzimušo mazuli. Psihoterapeite Diāna Zande ir izstrādājusi programmu par zīdaiņa vajadzību izprašanu un apmierināšanu, kā arī jauno vecāku lomu un savstarpējām attiecībām jaunajā ģimenes modelī.

27.06. tiešsaistē 4 lekciju cikls

Dzemdību sagatavošanas kursi GATAVI MAZULIM 

Kursi aptver četras tiešsaistes lekcijas, kas palīdzēs labāk izprast grūtniecības pēdējo trimestri, sagatavoties dzemdībām, uzzināt svarīgāko par jaundzimušā aprūpi un zīdīšanu.

29.06. tiešsaistes konference topošajiem un jaunajiem vecākiem "Bēbīšu Diena"

Tiešraides konferencē kopā ar 10 vadošiem speciālistiem bērnu agrīnās attīstības un veselības jomā sniegsim plašu ieskatu vecākiem tik svarīgos jautājumos. Kā kopt, aprūpēt bēbīti? Kas jāzina par bērnu veselību pirmajos dzīves gados? Kā veidot attīstošu vidi un rotaļāties ar mazuli? Kā nodrošināt krūts zīdīšanu un pirmo piebarojumu? Kas jāzina par alerģijām un citām tipiskām mazuļu veselības problēmām? 

30.06. ar jogas pasniedzēju Lieni Bogdanovu

Joga topošajām māmiņām

Topošo māmiņu joga ir vērsta uz pozām, lai palielinātu izturību un ķermeņa lokanību. Tāpat joga palīdzēs attīstīt pareizu elpošanu un relaksācijas metodes, lai atvieglotu dzemdību procesu. 

MĀMIŅU KLUBA VECĀKU SKOLAS

NODARBĪBU KALENDĀRS

www.maminuklubs.lv/vecaku-skola