Kāpēc ir vērts apmeklēt Grūtnieču dienas Māmiņu Klubā? Topošo māmiņu atsauksmes par Kristīnes Bērziņas lekciju

Kāpēc ir vērts apmeklēt Grūtnieču dienas Māmiņu Klubā? Topošo māmiņu atsauksmes par Kristīnes Bērziņas lekciju

30. May 2014, 11:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kopā ar Kristīni Bērziņu Māmiņu Kluba Vecāku skolā iespējams ne vien ļauties manikīra un pedikīra relaksējošajām skaistuma procedūrām, kuru laikā dūla atbild arī uz visiem topošo māmiņu jautājumiem par grūtniecību, dzemdībām un pēcdzemdību periodu, bet arī - sagatavoties dzemdībām individuāli. Grūtnieču dienas ietvaros topošajām māmiņām bija lieliska iespēja - uzzināt vairāk par sievišķības enerģiju un pirtīžām. Kā topošajām māmiņām patika šī Kristīnes vadītā lekcija?

Māmiņu atsauksmes par lekciju "Sievišķības enerģija un pirtīžas"

  • Visvairāk iepriecināja pozitīvisms, kas deva spēku un iedvesmu izbaudīt skaisto gaidīšanas laiku. Lektorei piemita neaprakstāma spēja iepriecināt - dodot pozitīvas emocijas un nomierinot. Paldies par patīkamajām emocijām!
  • Visvairāk patika apraksts par pašu pirtīžu procesu. Es kārtējo reizi arī saņēmu apstiprinājumu, ka tiešām vēlos veikt šo skaisto rituālu savai ģimenei un sev. Ļoti noderēja ziņa, ka nav obligāti jāveic šis process bērniņa 8.dzīves dienā, jo man pašai tas likās nedaudz par ātru.
  • Tā kā mani viss šis skaistais process skar tikai pirmo reizi, tad noderīgs bija pilnīgi viss. Es gan piederu pie tām sievietēm, kas tiešām visu var un grib pašas. Bet tik un tā - ļoti noderēja tas aicinājums atcerēties par savu sievišķību.
  • Visvairāk patika lekcijas gaisotne. Pēdējā laikā nācies saskarties ar visai uzmācīgiem viedokļiem par grūtniecību un ar to saistītiem jautājumiem. Šeit starp māmiņām un ar nodarbības vadītāju bija iespēja izbaudīt noskaņu, kuru vēlētos saglabāt līdz dzemdībām. Paldies par vērtīgo lekciju!
  • Visvairāk patika gan emocionālā, gan praktiskā informācija ne tikai par pirtīžām, bet arī par to, cik svarīgi ir reizi pa reizei sievietei pašai atcerēties, ka viņa tiešām ir sieviete. Līdz ar to arī atbildes uz jautājumiem par to, ko katrai no mums šī loma nozīmē, un ko tā sevī ietver mūsu ierastajā ikdienā. Milzīgs paldies par gaišumu, dabiskumu, nesamākslotību un prasmi atbildēt arī uz neordināriem jautājumiem.
  • Patika veids, kā viss tika stāstīts - balss tembrs, lēnais temps, sievišķīgie žesti. Skaisti, liegi, sievišķīgi. Tas mudina arī sevī vairot sievišķību. Noderīga visa stāstītā informācija par pirtīžu rietuāliem. Tāpat arī informācija par konkrētu pirtiņu, ieteikumiem, kur to veikt.
  • Pasākumā visvairāk patika informācija par pirtīžu rituālu, tāpat arī par dūlu misiju. Ar katru tikšanās reizi, kad tiekos ar kādu dūlu, arvien vairāk rodas pozitīvā izpratne par dūlām. Paldies Jums! Saglabājiet šo maigumu arī turpmāk!
  • Saņēmu daudz vairāk informācijas par pirtīžām, nekā biju iepriekš lasījusi. Ļoti patika pozitīvā enerģija, kas no lekcijas vadītājas izstaroja!
  • Patika informācija par sievietes būtību, pirtīžām kā svētkiem mazajai dvēselītei un kā aizvēršanās rituālam sievietei. Liels paldies!
  • Visvairāk noderēja izsmeļošais soli pa solim izklāsts, kā īsti notiek pirtīžas un, kāda ir to nozīme, kā arī bija interesanti uzzināt par simboliem, ko izmanto rituālos. Lieliska, izsmeļoša lekcija. Patika arī vēsturisko faktu minēšana.
  • Ļoti patika sirsnīgā saruna, pozitīvā enerģija un detalizētais izklāsts par pirtīžu norisi un visu, kas ar to saistīts! Liels paldies par sirsnīgo sarunu!
  • Man ļoti patika dūlas pozitīvā enerģija, miers un sirsnība. Noderēja praktiskā informācija par pirtīžām, uzzināju, kā tām sagatavoties un kā notiek viss process. Guvu pārliecību, ka vēlos šo rituālu veikt! Paldies par jauko nodarbību!

Paldies sakām dūlai Kristīnei Bērziņai, kā arī visām mammām, kas pēc lekcijas dalījās savos iespaidos par dzirdēto!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES UN GATAVOJIES DZEMDĪBĀM KOPĀ AR DŪLU KRISTĪNI BĒRZIŅU!