ONLINE Grūtnieču dienā 28.septembrī 5 vērtīgas lekcijas un dāvanas!

ONLINE Grūtnieču dienā 28.septembrī 5 vērtīgas lekcijas un dāvanas!

26. Sep 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Septembris nebūs izņēmums, kad aicinām uz tikšanos ONLINE vidē Grūtnieču dienā. 5 lekcijas, dažādi speciālisti, iespēja piedalīties no jebkuras vietas pasaulē un saņemt balvas. Vai nav lieliski? 

Grūtnieču dienas programma: piesakies Grūtnieču dienai šeit->>>

Ādas kopšana grūtniecības laikā: saruna ar kosmētiķi Kristīni Miķelsoni - Lipšāni

11.00-12.00

Mēs zinām, cik strauji āda grūtniecības laikā mēdz mainīt savu izskatu- no tvirtas kļūstot par mīkstu gabalu, kas pārklāts ar strijām. Un kur paliek maģiskais grūtnieču ādas starojums? Pie tāda var tikt, arī ar strijām iespējams cīnīties, mēs pastāstīsim, kā, ja pieslēgsies Grūtnieču dienas sarunā ar kosmētiķi. 

Ja Tev ir savi jautājumi par sejas vai ķermeņa ādas izmaiņām un kopšanu gaidību laikā un procedūrām, ko drīkst veikt grūtniecības laikā, uzdod savus jautājumus PIEZĪMĒS, piesakoties Grūtnieču dienai.

Sievietes iekšējie un ārējie resursi, vecmāte, dūla Līga Giniborga

12.10-13.10

Lai izprastu savas sajūtas grūtniecības laikā, labāk sagatavotos dzemdību procesam un justos droši, ir jāgatavojas - gan fiziski, gan psiholoģiski. Un tieši šādi arī gatavosimies Grūtnieču dienā!

Dzemdībās var palīdzēt jebkas - meditācija, vizualizācija, atveroties kā ziedam, alternatīvie palīglīdzekļi, noskaņošanās, sveces, atmosfēra. Tas viss palīdz noskaņoties dzemdību procesam un palīdzēt bērniņam virzīties pa dzemdību ceļiem, lai tuvinātu satikšanās brīdi māmiņai un mazulītim. Grūtnieču dienas ietvaros dūla Līga Giniborga dalīsies savās zināšanās par topošās māmiņas emocionālo pūriņu, gatavojoties dzemdībām, kas, iespējams, būs kā vaduguns pašā dzemdību dienā, nomierinot gan gaidāmo mazulīti, kuram dzemdības ir liela slodze, gan topošo māmiņu pašu.

Mazuļa pūriņš ar ārsti Irēnu Putniņu

13.30-14.20

Bez pūriņa sarūpešanas nav iztikusi neviena topošā māmiņa, jo jaundzimušajam ir konkrēts lietu saraksts ar 'must have' lietām, kas vajadzīgas jebkurā gadījumā. Par šīm lietām un to izvēli, kā arī par plašāku mazuļa pūriņu runāsim Grūtnieču dienā ar ārsti Irēnu Putniņu. Apsolām, ka pievienotā vērtība šai lekcijai būs labāka izpratne par to, kas liekams dzemdību somā, kad sarūpējams bēbīša istabai un kas no visām veikalos pieejamām lietām ir lieks un ļaus ietaupīt ģimenes budžetu.

Pirmie mēneši jauno vecāku un mazuļa dzīvē: Kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite, psiholoģe Diāna Zande

14.30-15.30 

Piedzimstot mazulim, pāris pāriet nākamajā attiecību līmenī un kļūst par vecākiem. Grūtnieču dienā septembrī esam sarūpējuši īpašu lekciju par jaundzimušā bērna un vecāku pēcdzemdību adaptācijas jeb iejušanās periodu. Šajā lekcijā saņemsiet atbalstu un atbildes uz jautājumiem, kuri pirmajos mēnešos ir svarīgi visiem vecākiem un daudz zināšanu par mazuļa psiholoģiskajām vajadzībām un emocionālo attīstību, kas palīdzēs izprast pavisam nevarīga jaundzimušā mazulīša iekšējo pasauli. Kā, kļūstot par māmiņu, saglabāt sevi kā sievieti? Ko vīrietis jūt dzemdībās un pēcdzemdību periodā? 

Mazuļu hendlings. Fizioterapeite Klaudija Hēla

15.40-16.40

Nenogurstoši stāstām par pareizu mazuļa aprūpi, rādām mazuļa hendlingu, kas vainagojies ar zināmiem panākumiem un vairs tik bieži nedzird, ka bēbīšiem būtu paaugstināts muskuļu tonuss. Mēs zinām, ka mazais kunkulītis, kas sver kā pāris cukura pakas, ir nevarīgs un trausls, galviņu neturošs bēbītis, tāpēc aprūpei un hendlingam jau no pirmajām dienām ir īpaša nozīme. Grūtnieču dienā PRAKTISKI varēsiet apgūt hendlinga pamatprincipus, tāpēc sagatavojiet lellu vai kādu citu mīksto rotaļlietu un izmēģiniet mājās iejusties, kā tas būs, kad rokās turēsiet mazulīti!

Bez visām šīm piepildītajām lekcijām, kas ir gandrīz kā konference, jums būs iespēja arī uzdot savus jautājumus, saņemt atbildes šajā pašā dienā un, ja kādu lekciju neredzējāt/ nedzirdējāt, noskatīties to ierakstā!

Uz tikšanos 28.septembrī TIEŠSAISTĒ* Grūtnieču dienā!

*Nav nepieciešama īpaša programma, nosūtīsim aktīvu saiti, kur skatīties ONLINE Grūtnieču dienu

Grūtnieču dienas programma: piesakies Grūtnieču dienai šeit->>>