Gaidību laikā pēdiņas un punci lutinu ar GMT BEAUTY "Citronzāles un greipfrūta" ķermeņa eļļu

Gaidību laikā pēdiņas un punci lutinu ar GMT BEAUTY "Citronzāles un greipfrūta" ķermeņa eļļu

14. Jun 2019, 11:50 SkolēnaMamma SkolēnaMamma

Man bija iespēja izmēģināt  GMT BEAUTY "Citronzāles un greipfrūta" ķermeņa eļļu. 
Līdz šim ikdienā izmantoju tikai ķermeņa krēmus, eļļiņas nebija manā plauktā, līdz ar to bija interesanti notestēt un salīdzināt to iedarbību, kā uzreiz pēc uzklāšanas, tā arī pēc vairāku stundu iedarbības.

Katram produktam savi plusi - konkrēti, runājot par GMT BEAUTY eļļiņu, patīk tas, ka faktiski visu dienu ir jūtama tā maigā iedarbība.
GMT BEAUTY "Citronzāles un greipfrūta" ķermeņa eļļu notestēju gan pēc rīta, gan arī vakara dušas. Jāsaka, ka citronzāles smarža ir izteikti spēcīga, bet greipfrūtu faktiski nemaz nevarēju just. Pēc tās lietošanas visu nakti guļamistabā virmoja citronzāles aromāts, bet sev kā vispiemērotāko izmantošanas veidu atradu eļļiņas pielietošana rīta procedūrās.

Tā lieliski noder, lai palutinātu savas kājas, pēdiņas un arī punci. Tagad, kad laiks ir ļoti karsts, kājas gaidību laikā ir kļuvušas divtik smagas, tāpēc manas pēdiņas jūtas īpaši pateicīgas par šādu lutināšanas procedūru. Paldies, GMT BEAUTY! "Citronzāles un greipfrūta" eļļa ir mans jaunais atklājums! Visas dienas garumā jūtu patīkami svaigu aromātu no eļļas, kas sajaucas ar citām vēsmām un ne mirkli nešķiet par intensīvu.

Domāju, ka arī turpmāk tieši pēdiņas lutināšu ar šo eļļiņu.