Biji Māmiņu kongresā? Padalies, kā Tev patika, un LAIMĒ!

Biji Māmiņu kongresā? Padalies, kā Tev patika, un LAIMĒ!

27. Nov 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba vērienīgākais pasākums šajā rudenī - Simtgades Māmiņu Kongress - ir aizvadīts.

Pasākums bija piepildīts ar pozitīvām emocijām, neskaitāmām aktivitātēm gan bērniem, gan vecākiem, jo īpaši, protams, topošajām un jaunajām māmiņām. Bija iespēja gan uzzināt, gan pamēģināt daudz jauna, saņemt speciālistu ieteikumus un padomus, piedalīties meistarklasēs.

Lai mūsu pasākumi nākotnē būtu vēl vērienīgāki, mums ir būtiska katra jūsu atsauksme un viedoklis, tāpēc aicinām piedalīties mūsu konkursā.

Līdz 4.decembrim iesūti blogu vai arī tepat komentāros dalies savā viedoklī par Simtgades Māmiņu Kongresu:

  • pastāsti, kuras aktivitātes Tu apmeklēji?
  • Kas no redzētā un piedzīvotā Tev patika visvairāk?
  • Ko Tu vēlētos redzēt, satikt, dzirdēt nākamajā Māmiņu Kongresā?
  • Vai pasākumu Tu apmeklēji viena, vai arī kopā ar ģimeni?

Lai iesūtītu blogu:

  1. klikšķini uz pogas "Iesūti Rakstu";
  2. izvēlies kategoriju "Bēbītis" un atslēgvārdu "Konkursi";
  3. pievieno raksta fotogrāfiju, kā arī pašu bloga tekstu. Priecāsimies, ja blogā padalīsies arī ar savām fotogrāfijām no kongresa.
  4. klikšķini uz "Saglabāt Rakstu" un jau pēc brīža Tavs stāsts būs redzams visiem portāla apmeklētājiem!

BALVU FONDS

Dāvanu karte 30 EUR vērtībā

aktīvās atpūtas klubā

****

10 dalībniecēm dāvināsim

CATRICE kosmētikas

komplektus

Līga Druseika Līga Druseika 03. Dec 2018, 00:40

Māmiņu kluba organizēto kongresu apmeklēju jau otro gadu.Pagājušo gadu kongresà biju ar lielo punci, bet šogad jau ar savu dēliņu, kuram 10 mēn.Man ļoti patika piedàvàtàs lekcijas.Tà kà mūsu ğimenē ienàcis 1.bērniņš, ļoti vērtīgi bija noklausìties tieši Diànas Zandes lekciju.Kamēr mēs ar vīru klausìjàmies lekciju, omìte izklaidēja mùsu dēliņu bumbu baseinā.Patika viss, īpaši izdevīgais piedàvàtais ğimenes numuriņš viesnìcà,ko arì izmantojàm.Tas bija brīnišķìgi pavadìts laiks kopà ar ğimeni ārpus màjàm.Vienīgais kas nebija īpaši konfortabli un ērti, ka pie reğistrācijas galdiņa stāvot rindā dabùjàm caurvēju, mums, pieaugušajiem nekas, bet bērnam gan nepatìkami, tas atradàs blakus ārdurvīm, kuras automātiski vērās vaļā un ciet.Visādi citâdi bija jauki, telpas pietiek visiem.Uz tikšanos nâkamajâ gadâ! 😉

Anna Pavlova Anna Pavlova 26. Nov 2018, 11:32

Vēl atsevišks paldies par bezmaksas Skrīveru saldējuma porciju! Mums gan tika pēdējas 2 glāzītes, un mēs tās atdevām bērniem, bet bērni bija loti laimīgi, un tas ir galvenais!😉

laachukinsh laachukinsh 26. Nov 2018, 11:26

Jau otro gadu apmeklējām kongresu ar vīru. Pirms gada vēl biju punča mamma, šogad mazais jau pilntiesīgi piedalījās pasākumā, garšoja biezeņus, smaidīja visiem un priecājās par mammu, kas viņam stendos dabūja dažādas noderīgas dāvanas. Noklausījāmies dažas lekcijas - par cieņpilnu aprūpi, par hendlingu, saņēmām slingošanas konsultāciju, kā labāk iesiet slingā jau lielo 8mēn puiku. Ratus nemaz neņēmām līdzi, jau pirms gada redzēju, ka nav vietas ar tiem. Mazais dzīvojās mums pa rokām, brīžiem paspēlējās bērnu zonā. Pasākums ļoti patika, tikai likās, ka vairāk tomēr buja paredzēts topošajiem vecākiem, mazāk lekciju bija mammām ar pavisam maziem mazajiem. Nākamreiz labprāt redzētu arī vairāk stendu ar attīstošām rotaļlietām un vispār kādu lekciju vai nodarbību par attīstošām nodarbēm ar mazajiem.

Anna Pavlova Anna Pavlova 26. Nov 2018, 11:19

Kongresu apmeklēju ar bērniem - puikas, 3,5 gadi un 4 mēn., draudzeni un vinas 3,5 gadus vecu dēlu. Man kopumā pasākums patika. Apmeklēju visus sad. partneru stendus, burbulu šovu, ārstu apskati, bērnu aktivitāšu laukumu, keramikas apgleznošanu, skrubja veidošanas darbnīcu. Biju ar ratiem. Ar tiem gan periodiski bija loti grūti pārvietoties, īpaši “ārstu kabineta”, ar ratiem vajadzēja izstāvėt garu rindu, arī lielās loterijas laikā starp krėslu rindām bija neiespējams izspraukties cauri, jo citas mammas tur jau bija novietojušas savus ratus. Nedaudz sarūgtināja tas, ka dažas mammas lielajā loterijā bija pat 2 reizes laimējušas, bet es neko...☹ tā gan vairāk ir bērniškīga škrobe 😀, un es to saprotu. Un daudzi laimīgie loterijā nemaz nebija klāt... bet viburnum tik un tā tika dāvanas... varbūt nākamreiz ir vērts apbalvot tikai tos, kas ir varonīgi izturējuši līdz loterijas beigām un atrodas klāt?... Burbulu šovs loti patika - tas bija skaisti.

Cielavinna Cielavinna 26. Nov 2018, 09:01

Māmiņu kongresā biju jau otro gadu un viss patika gan tad, gan tagad. Šogad patika ļoti MFD piedāvātais pārbauž klāsts, pirmo reizi tiku pie teipiem. Kopumā noderīgi un interesanti.

Pēc manām domām ar ratiem tur tiešām nav ko darīt, bet daudzas mammas bija ar ķengursomām un tas domājams atviegloja dzīvi gan sev, gan pārējiem.

Telpas ir pietiekoši, vienkārši ratus jāatstāj mājās.

Maclinda Maclinda 25. Nov 2018, 22:18

Kongresā biju kopā ar savu dēliņu, kurš dzīvojās ratos. Ieradāmies jau uz sākumu un varējām salīdzinoši viegli izlavierēt starp ratiem, stendiem un dalībniekiem, taču pēc pāris stundām jau ļoti sabiezē ja apmeklētāju skaits un pārvietoties bija grūti. Sevišķi gribētos, lai meistarklases (K. Hēla un D. Zande) notiek plašākā telpā, kur var pienākt arī ar ratiem, redzēt un dzirdēt, jo šis bija ļoti vērtīgi un interesanti, bet ļoti šauram apmeklētāju lokam. Nākamreiz prasās plašākas telpas.
Foršas bija MFD konsultācijas pie speciālistiem un iespēja veikt arī dažas pārbaudes.
Ļoti priecātos arī par iespēju norēķināties ar maksājuma karti nevis skaidrā naudā, jo piedāvājumi no partneriem bija tiešām forši.
Tēmas bija interesantas, diezgan daudz centāmies apmeklēt un noklausīties.
Paldies organizatoriem.

Egija Dzene Egija Dzene 25. Nov 2018, 11:29

Biju kopā ar ģimeni un mazuli ratos. Bija ļoti saspiestības sajūta. Izstaigājām piedāvāto turpat pie ieejas, jo bija sajūta, ka ar ratiem īsti tālāk netiksim. Pie ieejas arī bija sarežģīti noģērbt mazuli (ārā auksts, iekšā jau karsts), līdz garderobei nemaz netikām. Par lekcijām nemaz nerunājot... bet nākamgad, kad mazulis jau būs paaudzies, noteikti varēšu pasākumu izbaudīt pilnvērtīgāk. Vienīgi varētu būt plašāk vietas un garderobe tuvāk