BABYSHOWER ballīte - gandrīz katras topošās māmiņas sapnis

BABYSHOWER ballīte - gandrīz katras topošās māmiņas sapnis

14. Jan 2019, 00:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Šajā nedēļas nogalē mūsu draudzenei bija babyshower ballīte! Laikam, šobrīd, jau šis nosaukums nevienam vairs nav svešs! Ļoti forši, ka šādi bērniņa gaidīšanas svētki ir ienākuši arī Latvijā! Atminos, kā pirms diviem gadiem, kad gaidīju Eliotu, arī domāju par šādu ballīti.. bet, tākā mūsu tuvāko draugu lokā mēs bijām pirmie kam gaidāms mazulis, likās, varbūt kāds šos svētkus nesaprastu, vai domātu - kāpēc tādi vajadzīgi?! Tāpēc, diemžēl  nerīkoju šādu ballīti, bet pēc draudzenes svētkiem oficiāli paziņoju- ar nākamo man arī būs ballite!! Un nemelošu- to teica arī visas pārējās ballītē uzaicinātās meitenes! 

BĒBĪŠU GAIDĪŠANAS BALLĪTEI PIESAKIES ŠEIT->>>

Kur mēs svinējām draudzenes bērniņa gaidīšanas ballīti? 

Māmiņu Kluba telpās, Vīlandes ielā 1! 

Jā! Māmiņu klubs jau kādu laiciņu piedāvā šādu iespēju draudzenēm uzrīkot šādus svētkus! Un tie pa tiešām izvērtās par ļoti mīļiem un bezgala skaistiem svētkiem! 

Visa telpa bija izdekorēta mūsu rozā pasākumam! Cik skaisti! Es ieejot iekšā telpā sajutos kā pasakā! Nu itin nemaz nepārspīlēju!! Man acīs sariesās asaras, par to skaistumu kas mūs sagaidīja! Uzreiz pateicu- es arī gribu bēbīti un šādu ballīti.. nu labi, pagaidām man pietiks ar ballīti :)

Tik pārdomāts viss..

Sagatavotas spēles par mammīti un gaidāmo mazuli, gards un skaists svētku galds, izklaide bodija apdrukāšanu, sirsnigas sarunas draudzeņu lokā.. nu ko vēl vairāk varētu vēlēties?! Šīs divas stundas paskrēja nemanot. Mums papildus bija paņemts arī fotogrāfs- ak Dievs! Cik viņa bija lieliska! Fotogrāfe katrai pateica kur stāvēt, ko darīt, ko paņemt lai sanāktu skaistas bildes. Mums visām kopā sniedza tik daudz interesantas idejas kopbildēm- ar nepacietību gaidām bildes, tās būs fantastiskas atminas no pasākuma! Apsvērām domu, kad mazā podziņa būs piedzimusi nākt atpakaļ un tādu ballīti nosvinēt jau kā sagaidīšanas ballīti ar visām skaistajām sadāvinātajām kleitām un vēlvienu smaidīgu dāmu kopbildē! Hmm, Māmiņu KLubs, vai uzņemsiet mūs vēlreiz ciemos? :)

Es šādi varētu turpināt vēl ilgi.. Viss tiešām bija ļoti jauki un skaisti!

Kāpēc mūsu draudzene izvēlējās rīkot ballīti?

Viņa pasākuma beigās bija ļoti pateicīga, ka visas atnācām, un teica..  viņai šī balīte bija ļoti svarīga pirms lielajām pārmaiņām, jeb bērniņa ienākšanas ģimenē.. Gribēja vēl reizi nesteidzīgi pavadīt dienu kopā ar draudzenēm un nosvinēt šos, vienus no nozīmīgākajiem notikumiem dzīvē, kopā ar vistuvākajām draudzenēm!

Vai Tev gaidot bērniņu bija babyshower ballīte? Ja gaidi vēl bērniņu- noteikti iesākam Māmiņu Kluba telpas un piedāvāto piedāvājumu- tik skaists un pārdomāts pasākums, noteikti nenožēlosiet! Paldies :)

Maza daļiņa no mūsu pasākuma, jo  - labi ka piedāvājumā ir iespēja paņemt fotogrāfu, jo tādējādi varējām telefonus nolikt malā, fotogrāfe parūpējās par lieliskām un arī taustāmām atmiņam pēc ballītes.Varējām ļauties svētku sajūtai,  ne mirkļu ķeršanai :)

Gardais Svētku galds

Aktivitāte - bodija apdrukāšana

Foto siena

 - "Jo svētki ir jāsvin!" :)

BĒBĪŠU GAIDĪŠANAS BALLĪTEI PIESAKIES ŠEIT->>>