31. grūtniecības nedēļa

31. grūtniecības nedēļa

28. Oct 2019, 15:28 Olīša mamma Olīša mamma

Visu laiku dzīvojoties pa mājām, “gultas režīmā”, likās, ka laiks ir sācis ritēt lēnāk. 
Un te nu es vienā dienā attapos, ka nekas daudz jau vairs nav palicis, bet es joprojām neesmu neko sākusi gatavot un iepirkt gaidāmajam mazulim. 

Godīgi sakot, tas man izraisa nelielu paniku, jo esot gultas režīmā ir diezgan nereāli sapirkt visu mazulim, dzemdībām un pat vienkāršai ikdienai. 

Paldies Dievam, ka šajā gadsimtā ir interneta veikali, pakomāti un kurjeri! Tad nu izmantoju visas šīs sniegtās iespējas. 

Kā teica viena draudzene - Tev ir “ekonomiskais variants”! Savā ziņā tā arī ir, jo otrajam mazulim būs ļoti daudz lietiņas no brāļa. Tas ir liels plus, jo zinām cik patiesībā lielu naudu izmaksā sagādāt visu mazulim. It sevišķi - visu pilnīgi no jauna. 

Lai arī cik daudz drēbīšu būtu atstāts mantojumā, domāju, ka man piekritīs ikviena topošā māmiņa, tāpat gribas nopirkt jaunas pirmās lietiņas. Gribas visu svaigu, nevelkātu. Lai gan, cik tad tas mazulis mēneša laikā spēj novalkāt tās drēbītes?! Ilgāk jau nesanāk uzvilkt, jo mazulīši izaug no pirmajiem izmēriem ĻOTI ātri. Pat pārāk ātri. 
Ah, mūsdienās ir tik sasodīti skaistas bēbīšu lietiņas, ka varētu to tik vien darīt kā iepirkties un iepirkties! Ja tikai kredītkarte būtu bezizmēra! Tāpēc katrā dienā ir kaut kāds laika brīdis, kuru pavadu “rullējot” interneta veikala piedāvājumus un medījot atlaides! 

Zinot, ka man pastāv priekšlaicīgu dzemdību draudi, pēc iespējas ātrāk gribas visu sapirkt un sagatavot, lai jebkurā diennakts laikā esmu gatava. Oi, tas patiesībā ir mazliet biedējoši! Labi, nevis mazliet, bet ļoti biedējoši!