Rati, gultiņa, drēbītes - kad sākt iegādāties?

Rati, gultiņa, drēbītes - kad sākt iegādāties?

12. Jan 2012, 14:00 mamma27 mamma27

Nu jau var teikt, ka esmu nostaigājusi pusi no ceļa. Ir jau pagājušas 20.nedēļas, kopš esam divi vienā. Un nemanot prātā ir iezagusies doma, ka jāsāk domāt par mazulim nepieciešamajām lietām.

 

Drēbītes mājās pārskatīju un saliku, kas derēs no Adriana. Jo, gaidot Adrianu, daudz kas tika iepirkts zaļš, tāpēc pirmās drēbītes noteikti jau ir. Ratiņus ar tā kā esmu jau noskatījusi, kamēr vēl Adrians bija mazs. Zināju, kādus pirkšu, kad būs otrais mazulis. Gultiņu, pārtinamo virsmu un ko tik vēl ne... visu taču vajadzēs. Un pēdējā mēnesī visu iegādāties varētu būt padārgi.

 

Kad tad īsti ir īstais laiks sākt iepirkt mazuļa pūriņu?

Es pat neatceros, kad to darīju, gaidot pirmo bērniņu.

12. Jan 2012, 20:14

uzskatu, ka pilnigi noteikti janoperk tikai gultina, matracits, sedzina un pirmas drebites! ja galigi neprot taupit naudinu un iekrat, tad jaatceras, ka berninam piedzimstot vsaa maksa 296 ls, par kuriem sanak i rati, i visas mazula higienas lietas un vel drebites! 😀 mes pirmajai meitai pirmas lietas sapirkam pa 250 ls-ieskaitot gultinu un ratus! 😀 saubos vai gimene ar ienakumiem 300 ls/men ies pirkt emaljunga ratus pa 400ls!

12. Jan 2012, 14:17

Tā kā es neticu visām tām runām par to, ka agrāk neko pirms bērniņa piedzimšanas nedrīkst iegādāties, tad jau visu sarūpēju, kad meitiņa bija puncī. Rati man ir neitrālā krāsā.