Kā atbrīvoties no piena sēnītes?

Kā atbrīvoties no piena sēnītes?

16. Sep 2011, 19:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan piena sēne jeb kandidoze nepieder pie īpaši nopietnām saslimšanām, tomēr tā var sagādāt nepatīkamas sajūtas, bet, ja šo saslimšanu neārstē, tā var apgrūtināt arī dzīvi. Lasi un uzzini, kādiem līdzekļiem ārstēt piena sēni!

 

Ārstēt piena sēnīti nozīmē atjaunot normālu intīmo mikrofloru.Šim nolūkam pieejami vairāku grupu efektīvi preparāti.

 

Vispopulārākās šobrīd ir svecītes un speciālie krēmi, kur svecītes lieto vagināli, bet krēmus – ziež uz ārējiem dzimumorgāniem.

 

Svecītes jāievieto makstī pirms došanās gulēt, jo nakts laikā organisms ir mazāk kustīgs un var labāk veikt savu ārstniecisko uzdevumu. Savukārt speciālo ziedi var dot lietot arī savam partnerim, ja arī uz viņa dzimumorgāna ir redzams apsārtums. Tā var būt, ja tev ir radusies piena sēne. Piena sēnei vajadzētu pazust jau pēc trim līdz sešām dienām.

 

Iekšķīgi lietojamos preparātus parasti iesaka lietot tad, ja piena sēne ir atkārtota un ilgstoša problēma.

 

Sieviešu Kluba izvēle:



Vagisan Canifug vaginālie pesāriji jeb tā saucamās svecītes. Tās regulē pienskābes daudzumu makstī. Jau dažu dienu laikā atbrīvo maksti no piena sēnes. Ieteicams lietot kopā ar Vagisan Canifug pretsēnīšu krēmu.

 

Vagisan® 167mg pesāriji. Šīs svecītes regulē pienskābes saturu,  pazemina pH līmeni un  līdzsvaro maksts mikrofloru.

 

Vagisan intimate wash lotion – intīmās ziepes, kuru sastāvā ir dabīgās piena sūkalas. Tās profilaktiski palīdz pasargāt tevi no piena sēnes. Bet tās nav ārstnieciskas, jau esošu piena sēni tās neārstē.

 

 

 

Ar kādiem līdzekļiem Tu atbrīvojies no piena sēnītes?

Canifug® Cremolum®