Jādodas grūtnieču jostas meklējumos, varbūt vari ko ieteikt?!

Jādodas grūtnieču jostas meklējumos, varbūt vari ko ieteikt?!

17. Sep 2011, 18:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laikam,  jāsāk ar to, ka šodien staroju! Biju vizītē pie dakteres. Esmu parņemta ar pozitīvajām emocijām šķiet pietiks līdz nakamajai reizei, kas paredzēta pēc 4trām nedēļām.

 

Viss kartībā, asinspiediens normas robezās, hemoglobīns arī līdzvarā, ģenētiskās analīzes ideālas- (ko veicu pagājušaja reizē, ar šīm analīzēm nogrēkojos neiztaisīju laika, bet ir OK =)) Esmu pieņēmusies svarā par trīs kilogramiem iepriekš svēru 61 nu 64.

 

Daktere teica, ka viens ta ka par daudz, bet tas kompensējas jo iepriekš svars nenaca klāt. Mazliet biju satraukusies jo sāpēja mugura, pirma doma bija nieres, jo dažus gadus atpakaļ gulēju slimnīcā ar nieru iekaisumu.

 

Sāpes bija lidzīgas, bet pēc apskates daktere nomierināja, ka iztiksim bez antibiotikām, jo tā vairāk izskatās pēc muguras, jo parādās puncis un mugurai lielāka slodze –ieteica panēsāt jostu, bet drošības pēc javeic analīzes. Jādodās jostas meklējumos- varbūt ko varat ieteikt?! Tad jau devamies uz blakus telpu kur mani pieslēdza aparātam kur klausās mazuļa sirdz toņus, varēja dzirdēt mazā sirsniņu.... cik labas sajūtas pilnīgi asariņa nobira =) gulēju tur aptuveni 20. min. Mazais izteikti kūņojās laikam zināja, ka tiek pieversta īpaša uzmanība viņam....  Prāta naca dziesmiņa:

 

Čuku, čuku, čuku tuuuu, Ripo vilcieniņš. Visu dienu dziedādams, Ripo vilcieniņš. Čuči, čuči čuči tu; Ripo vilcieniņš. Arī naktī dziedādams, Ripo vilcieniņš. Naktī miega vilcieniņš, Cauri tumsai brauc. Tikai gala stacijā, Pamosties būs ļauts. Čuku, čuku, čuku tuuuu, Čuči, čuči čuči tu….

 

Ja grib ļoti precīzi tad rit 23nedēļa un 4diena =)  jutos lieliski, puncis apaļš, sajūtas labas arī izgulejusies esmu. Naktī gan paliek grūtāk gulēt, esmu jau ņemusi papildus spilvenu, lai var iekārtoties. Laikam jau to nevajadzētu skaļi teikt, bet ir paradījusies izteiktāka velme pēc tuvības =)

 

Ai, sapriecājos pa ātru, pirms brīža zvanīja daktere, nekā urīnanalīzēs parādās vairāk nekā vajag leikocīdi-  iekaisums… hm jadzer zāles…  Pārņēma šermuļi negribu piedzīvot neko ļīdzīgu, kas bija iepriekš kad gulēju slimnīcā….

 

Esmu stipra –jasaņemās!  Nedrīks ļauties iekaisumam.

 

Iepriekšēja nedēļa pagāja vienos darbos, pēc darba biju nogurusi pat lāga vakariņas gatavot negribējās. Brīvdienas veltīju sev sakārtoju māju un tad baudīju relaksāciju vanna un pieversos skaitumkopšanai. Vīrs ar meitiņu bija aizbraukuši ciemos uz dzimšanas dienas svinībam, es šoreiz atturējos jo biju ieplanojusi tikšanos ar draudzeni. Sirsnīgam sarunam pie tējas krūzes garšīgiem salatiņiem un kūkas gabaliņa mums pagāja sestdienas vakars.

 

Sākusies jauna nedēļa, bet – Paldies Dievam īsā =)))

Nu tā, jasaņem spēki, lai veseļotos un spētu atkal starot =))!

 

LOGO