Iznācis jaunākais žurnāla "Šūpulītis" numurs!

Iznācis jaunākais žurnāla "Šūpulītis" numurs!

28. May 2010, 12:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunākā „Šūpulīša” numura aktuālā tēma ir dzemdības un viss, kas saistīts ar šo Lielo Notikumu.

 {smallpic:1}

Žurnālā "Šūpulītis" lasi:

  • Uzzināsit, kāpēc dzemdībās piedalās neonatalogs un kas ir Apgares skala.
  • Rīgas dzemdību nama ginekoloģe Dace Rezeberga stāsta, kā mazināt dzemdību sāpes… ar smieklu gāzi. Izrādās, ka tā ir gluži nekaitīga un atsāpinošais efekts parādās jau pēc 30–50 sekundēm.
  • Kā labot nepareizus refleksus un stimulēt aktīvas mazuļu kustības ar Bobota vingrošanas palīdzību. Konsultē fizioterapeite Ilze Bergholde.
  • Vai zinājāt, ka krūts barošana labvēlīgi ietekmē ne vien mazuļa, bet arī māmiņas veselību? Piena producēšana ir aktīvs vielmaiņas process, kas caurmērā prasa 200–500 kilokaloriju dienā. Svars, kas pieaudzis grūtniecības laikā, zīdītājām samazinās efektīvāk un ilgāk noturas normas robežās. Barošana ar krūti mazina risku iegūt trīs nopietnas slimības: sievietēm raksturīgas lokalizācijas vēzi, sirds slimības un osteoporozi.
  • Katram bērnam ir savs iedzimtais temperaments, ko nosaka jutības slieksnis. Tie vecāki, kuriem bērni jau ir, zina, ka mazuļi pēc rakstura mēdz būt gan ērti, gan neērti, gan arī izteikti apātiski. Kā noteikt mazuļa temperamentu un kā šī informācija palīdz mums izprast un pareizi audzināt bērniņu? To uzzināsit, izlasot psihoterapeites Anitas Plūmes rakstu Mazs, bet jau ar raksturu.
  • Numura vāka modele Svetlana Prudņikova, starptautiskas klases TOPmodele, pēc septiņiem Japānā nostrādātiem gadiem nesen Latvijā sagaidīja savas dzīves lielāko brīnumu – meitiņu Arlīnu Aniko. Dalīsimies ar viņu priekā!
  • Pabalstu rokasgrāmata ģimenei. Detalizēti speciālistu padomi par vecāku pabalstu saņemšanas iespējām dažādās neskaidrās un mazāk skaidrotās situācijās.   
14. Oct 2009, 23:16

Strp citu, es šo žurnālu dažreiz Centrālajā bibliotēkā lasu... 😀

13. Oct 2009, 21:43

Pēc Kambalas nr. cita žurnāla vairs nav bijis, šodien jau aizrakstīju piktu vēstuli uz Šūpulīša redekciju, ka, manuprāt, tas nav normāli, ka pasūtot žurnālu, es to saņemu nevis par tekošo mēnesi, bet nākamajā. Tagad gan izskatā, ka pat septembra nr. nebūs, bet būs sep/okt apvienotais. Un kā tad paliek ar manu samaksāto naudiņu??? Bet pieļauju, ka man neviens neatbildēs uz e-pastu.
Rodas iespaids, ka žurnālu vada cilvēki, kuriem maz interesē tā abonenti un pircēji!!!

13. Oct 2009, 16:54

Sanch, es par reklāmu šajā žurnālā arī priecājos, jo var uzzināt par veikaliem un jaunu produkciju. Šis ir rēts gadījums, manuprāt, kad reklāma žurnālā arī ir interesanta 😀

Muuna Muuna 13. Oct 2009, 16:12

šovakar būs forša lasāmviela 😉

13. Oct 2009, 15:38

es šo žurnālu.pērku rimi veikalā😀

13. Oct 2009, 15:36

Jā, diezgan reti var šo žurnālu redzēt pasta nodaļās, var būt izpērk ļoti ātri vai arī mazā tirāžā piegādā????

13. Oct 2009, 15:24

Šo žurnālu es arī dažreiz palasu. Tiešām interesants. Tikai ne visur to var nopirkt.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 13. Oct 2009, 15:15

Žurnāls iznāk 1x mēnesī.