Gaidīšanas laiks ir pats skaistākais!

Gaidīšanas laiks ir pats skaistākais!

09. Oct 2011, 21:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecības kalendārs. 26.nedēļa

 

Sveikas!

 

Kādu brītiņu esmu tik aizņemta, ka MK ieeju pārlasīt jaunākās ziņas.

 

Rit 26. grūtniecības nedēļa, ak, vai tiešām jau tik daudz?!

 

Pēdējo nedēļu mana diena sākas ar to, ka sapošu meitiņu uz bērnudārzu, vīriņš aizved. Astoņos jau jābūt bērnudārzā tāpēc mūsu rīti ir agri, es pati vēl uz stundiņu ielienu atpakaļ gultā, lai padzīvotos ar mazo aktīvistu, kas no rīta ir īpaši aktīvs un neļauj man vairs iemigt. Arī brokastis ir mana neatliekama rīta sastāvdaļa ko pēdējā laikā gribās aizvien izteiktāk. Citus rītus ja nav kur steigties ar brokastu tēju un maizītēm ērti iekārtojos pie TV. Ir rīti kad esmu īpaši rosīga un tīru māju, sakārtoju jaunkundzītes istabu lai tad kad viņā nāk mājā no bērnu dārza ir pārsteigums. Parasti izbrīnīta jautā, kas sakārtojis viņas istabu, un tad nāk samīļot mani, -paldies=).

 

Pēc pusdienas dodos uz darbu cītīgi strādāju, lai atgūtu nogulēto rītu =) Piecos jau vīriņš gaida pie darba, lai varam kopīgi braukt pēc maitiņas –lai gan, pēdējā laikā reti parādos bērnudārzā,  nezinu jaunāko informāciju un tētis mums tāpat  kā visi pārējie tēti neredz nevienu no piespraustajām informācijas lapiņām. Meitiņai ir divas dienas nedēļā dejošana, kas sākās jau 17,00  tāpēc pakaļ braukšana man izpaliek jo esmu vēl darbā, citreiz vīriņš jau pa ceļam izņem bērnu dārznieku. Vakars paiet vakariņas gatavojot un darbojoties ar meitiņu. Sanāk arī radoši vakari, darbam gatavoju skatloga dekoru, tagad ķimerēju apsveikumu kartiņas.

 

Naktis paiet mierīgi šķiet guļu labāk nekā iepriekš, tik dažas naktis rauj krampjus kājām, īsti nezinu ko tajā brīdī darīt jo sāpes kājās ir spēcīgas liekas kustinot sāp vēl vairāk. Ģimenes ārsts ieteica pa nakti vilkt zeķes kājās. Īpaši atšķirību nejūtu. Tā paiet manas dienas. Vēl kas traucē baudīt skaisto gaidīšanas laiku ir hemoroīdi, lietoju ziedi, uz brīdi ir atkal labi, bet pēc tualetes apmeklējuma liekas viss sākas no gala... =(

 

Pa brīvdienām biju tematiskajā ballītē „Mana sapņu profesija bērnībā” vīra māsīcai 18 gadu jubileju svinējām, kas ir slavena ar savu jaunu personisko rekordu par pasaules junioru čempionāta sudraba godalgas ieguvēju šķēpmešanā. Tematiskais vakars bija līdz galam neizplānots tāpēc tikai daži bija tērpušies attiecīgajās drēbēs.(Lai gan brālēnu iznācies pavāru kostīmos bija unikāls) Iesākumā pasēdēšana pie galda kopā ar vecākiem un tuviem radiem, sarunas par un ap sasniegumiem. Par cik jau to visu biju dzirdējusi man vairāk saistīja mielasts- šķiet pagaršoju visu, kas bija uz galda, bet visvairāk mani piesaistīja pēc salātiņu baudīšanas augļi.

 

Ap deviņiem vakarā saka rasties gaviļnieces draugi un kursa biedri tad jau ballīte pārvērtās par jauniešu tusiņu. Arī es vēl pagrozījos ar lielo punci mūzikas ritmos, dejošana man ir sapnis, kas vēl nepiepildīts, jo vīram neaizrauj tik ļoti deja.

 

Pirtiņa jau arī bija sakurināta un maitiņa jau pie pirts durvīm stāvēja jau no paša pasākuma sākuma. Nevarēja vien sagaidīt, kad varēs iet pakarsēties. Tā mēs pirmās iemēģinājām pirti, arī es biju sailgojusies pēc siltuma. Pēc tam kārtīgi sasmērējos ar eļļiņu. Pēc pirts labi nāca miegs. Svētdien mums pagāja gulšņājot, baudot gardas pusdienas un pastaiga svaigā gaisā. Mūsu pilsētā iededza lielo egli, lai gan bija ļoti auksts, uz egles iedegšanu bija ieradušies daudzi. Rotaļas, karsta tēja un piparkūkas.

Jau pa nedēļu tuvāk svētki. Kas nozīmē, ka pavisam drīz došos dekrēta atvaļinājumā, vēl nākamnedēļ jāieplāno vizīte pie dakteres, gribās redzēt, mazo cik liels izaudzis =)

 

Ir vēl viena lieta, kas mani tramda jau no pašas grūtniecības sākuma, jūtu, ka esmu kļuvusi greizsirdīga, raudu par sīkumiem, satraucos par lietām, kas iepriekš man neko neizteica, tagad uz katra soļa jūtu, ka hormoni liek par sevi manīt. Lai gan saprotu, kas par vainu tas mani tracina un neļauj dzīvot harmonijā ar sevi. Sajūta tāda, ka uzmanības par maz... iespējams vīram vairāk darba, problēmu un rūpju.... bet tomēr man liekas...- gribētu vairāk uzmanības.

 

Cenšos pati sevi iepriecināt darīt lietas, kas patīk, tādā brīdī arī tapa viena no šīm bildēm =)

 

Vēlot jums baudīt šo skaisto sniegoto laiku, kas tuvina svētkiem. Veiksmīgu šo nedēļu.

Un tomēr esmu sapratusi, ka gaidīšanas laiks ir pats skaistākais!

Gaidīsim!

 

LOGO

 

1