Ēšanas paradumi grūtniecības laikā. Vai pēc tiem var noteikt gaidāmā mazuļa dzimumu??

Ēšanas paradumi grūtniecības laikā. Vai pēc tiem var noteikt gaidāmā mazuļa dzimumu??

11. Jan 2012, 15:30 mamma27 mamma27

Gaidot puisīti saka, ka velk uz kaut ko sāļu, bet meitenīti - uz saldu. Vai tā tiešām ir? 

 

Es pēc savas pieredzes gan nevaru tā teikt. Gaidot dēliņu ļoti daudz ēdu un ēdu tieši daudz vienā reizē.  Nebija konkrēti produkti ko gribējās. Bet zinu, ka nevarēju ieēst krabju salātus. Un arī Adrians neēd krabjus vispār. Tā ka grūtniecības laiks ir ietekmējis arī viņa ēšanas paradumus.

 

Tagad atkal jūtos pilnīgi citādāk - vienā reizē varu apēst mazu porciju, bet gribās ļoti bieži ko iegrauzt. Bet nevaru teikt ,ka ir liela apetīte. Gaidu ar nepacietību, kad tad beidzot sāksies lielā ēšanas kāre. Jo arī svars diez ko neņemas klāt. Tomēr vēders aug acīm redzami.

 

 

Kā bija/ir Jums? Kādus produktus gribējās vairāk un vai tas, ko nevarējāt ieēst grūtniecības laikā, ir ietekmējis arī Jūsu mazuļa ēdiena izvēli vēlākā nākotnē?

11. Jan 2012, 18:33

man saldumi vispar ir ta ka ir! nu negarso man dikti salds, teju dzeru bez cukura, betkafijai uz lielo kruzi (400ml) lieku tejkaroti cukura!
es abas meitenes gribeju visu laiku kaut ko marinetu---gurkus, tomatus it seviski, silki! da vienalga ko, ka tik marinets! un ar otru viena jauka diena sagribejas tomatu sulu, bet es vinu ciest nevareju!!! 😃 nu dzeru ta ka traka! 😃 tagad atkal paskatities nevaru! |😀