Ārpusdzemdes grūtniecība .

24. Nov, 05:48 Madariņš11 Madariņš11

Sveiki . 3 nedēļas atpakaļ man konstatēja ārpusdzemdes grūtniecību . Operāciju man netaisīja , bet ielaida stipras zāles ar kurām viss itkā iznākot ārā (neesmu Latvijā , šeit operāciju taisa tikai ārkārtas gadījumā) . Tagad ir pagājušas 10 dienas pēc injekcijas un man jau vismaz 5 dienas ir biezi brūni izdalījumi un sāpes sānā . Iztaisīju vēlvienu grūtniecības testu , bet jo projām tas ir pozitīvs , nezinu vai tas ir normāli .. Vai var būt tā , ka bebītis ir palicis iekšā un no iekšpuses augot mani savaino ? Vai viņš  vispār ir iespējams dzīvs pēc šādas injekcijas ?  

pats dīvainākais ir tas , ka man iepotēja tās zāles un pat netaisīja sonogrāfiju , nenotika nekādas tīrīšanas , praktiski nekas , tikai tas , ka bija divreiz jāierodas uz analīzēm , pēc pāris dienām piezvanīja no slimnīcas un teica , ka jāierodas uz analīzēm , jo mans hcg nekrītas . Pie ārsta tikai pirmdien , bet esmu satraukusies par sevi , jo sāpes tiešām ir stipras..

vartotojas123 vartotojas123 25. Apr 14:51

Vai jūsu kaķim ir asas nagu un tas cenšas iekļūt katrā stūrī mājās? Vai meklējat efektīvu veidu, kā aizsargāt savus mēbeļus un interjeru no jūsu mīkstajiem, bet dažreiz ne pārāk draudzīgajiem mājas draugiem?

Iepazīstinām ar mūsu jaunāko produktu - Silikona Klijas kaķiem! Šis inovatīvais līmējošais materiāls ir izstrādāts īpaši, lai nodrošinātu jūsu mēbeļu aizsardzību pret kaķa nagiem, nekaitējot jūsu kaķa skropstām vai mājas interjeram. https://petplius.lt/katems/kraikai

Zane ZaRs Zane ZaRs 13. May 2020, 19:52

Kā jums šis stāsts beidz@s?