Truša gaļas ēdieni

07. Sep, 03:06

Mums no laukiem atkal atvests svaigs trusītis, taču šoreiz gribētos pamēģināt ko jaunu pagatavot. Variet lūdzu palīdzēt ar padomiem, kā Jūs gatavojiet truša gaļiņu un kā panākat, lai gaļa nav tik sīksta. Jau iepriekš paldies! :)

08. Sep 2012, 12:21

zukszuks, kā Tu cep? Follijā vai vienkārši cepeškrāsnī uz paplātes?

07. Sep 2012, 16:25

gaļām sīkstumu noņem ilgi ilgi cepot uz mazas liesmas vai mazā temperatūrā
piemēram pīle 6stundas 120 grādos

es paipalu cepu vairāk kā 2 stundas 150 grādos

07. Sep 2012, 15:06

Mums no laukiem atkal atvests svaigs trusītis, taču šoreiz gribētos pamēģināt ko jaunu pagatavot. Variet lūdzu palīdzēt ar padomiem, kā Jūs gatavojiet truša gaļiņu un kā panākat, lai gaļa nav tik sīksta. Jau iepriekš paldies! 😀