Spageti makaroni- kā pareizāk?

08. Jun, 02:19 budzis_2012 budzis_2012

Kā Jūs parasti vārat spageti makaronus? Man kaut kā nesanāk, salīp kopā! :D

taschinka taschinka 21. Jul 2011, 12:04

Es vāru arī ar mazliet eļļu un kad gatavi noskaloju aukstā ūdenī,tad tie atdziestot arī paliek nesalipusi.

10. Jun 2011, 14:05

Sanāca man vnk super, pirmo reizi tā kad vēl arī pēc stundas makaroni nav salipuši 😀 Tagad māksla rokā!

08. Jun 2011, 14:34

Par sviestu gan es nezināju ka var pielikt, pat nebiju iedomājusies.

08. Jun 2011, 14:34

Vai, es paņēmu pašus lētakos. Marco pasta makaronus, paldiesiņš, mēģināšu- ceru ka nesalips... 😀
Fragolina- kādi būtu tie labākie makaroni? 😀
Tā parastos makaronus varu savārīt bez problēmām, bet līdzko iet runa par spageti makaroniem, tā ir čau 😃

08. Jun 2011, 14:31

Jā, tas tiešām ir atkarīgs no markas.
Es parasti nokāšot noskaloju ar ūdeni un tad pielieku kripatiņu mājas sviesta.

08. Jun 2011, 14:23

Es vārot pieleju drusciņ eļļu, un kad nokāšu, tāpat, pāris piles eļļu virsū, tad nesalīp! 😉 Vai varbūt tādas ''šķirnes'' makaronus esi nopirkusi? Man vislabāk patīk ''Pasta zara'' vai ''Italpasta'', no lētākā gala..

08. Jun 2011, 14:19

Kā Jūs parasti vārat spageti makaronus? Man kaut kā nesanāk, salīp kopā! 😃