Madonas dzemdību nodaļa

09. Jan, 11:18 smukinja86 smukinja86

Sveiki:) Pastāstiet meitenes par Madonas dzemdību nodaļu, tās, kuras nesen veikušas tur ķeizargriezienu:) Kā tas viss tur notiek, vai slēdzāt arī līgumu?

09. Jan 2011, 20:11

Tikai tajā pašā Valmierā ir bijuši desmitiem šādu gadījumu, Rīgā vispār simtiem... nevar jau pēc pāris gadījumiem spriest par slimnīcu kopumā.
Manā paziņu lokā ir daudzi ķeizari Madonā un jā, viens bija tāds ka sieviete bija nomocīta, bet arī tikai tādēļ ka pa visām varītēm pati gribēja dzemdēt, pārējie gadījumi tikai pozitīvi.

09. Jan 2011, 16:45

Lanny, tā jau nu gan nav, ka nelabprāt, vienkārši salīdzinoši reti kad gadās māmiņas kurām tas nepieciešams un vēl retāk kad kāda pati to vēlas. Un nekādas nosliecies mocīt dzemdētājas tur nav! Turklāt Madona dzemdību nodaļa ir viena no retajām Latvijā, kas atzīta par mazuļiem draudzīgu.

Es pati esmu tur dzemdējusi savu pirmo mazuli un neko sliktu teikt nevaru.

Par to līgumu slēgšanu cik zinu, vairs neviens tur tā īpaši neslēdz, turklāt ja plānotie ķeizari, tur jau nodaļā ar vadītāju/galveno vecmāti datumus sarunā un tad jau visi asistējošie ārsti zināmi, bet ja kādi jautājumu rodas tur uz nodaļu var jebkurā diennakts laikā zvanīt un visus interesējošos jautājumus noskaidrot.

09. Jan 2011, 11:18

Sveiki😀
Pastāstiet meitenes par Madonas dzemdību nodaļu, tās, kuras nesen veikušas tur ķeizargriezienu😀
Kā tas viss tur notiek, vai slēdzāt arī līgumu?