Es daru tā! Sacepu uz pannas nelielos gabaliņos
kabaci vai cukini bez miltiem, lieku kāt sīpolus, nedaudz
sāli vai vegetu un mazliet maltus melnos piparus. Kad masa
kļuvusi caurspīdīga un mīksta lieku klāt daiviņās sagrieztus
tomātus (nedaudz, jo tie var dot skābu garšu). Dažas minūtes
pasautēju un beigās pieleju klāt saldo krējumu. Pirms
pasniegšanas pielieku sagriezts dillītes. Viss izskatās kā
sautējums un ir ļoti, ļoti garšīgs!
11. Jul 2010, 10:36
es gan garšas ziņā atšķirību nejūtu - veikala cukini vai
mājas kabacis. 😀 Pēdējā Ievas virtuvē bija garšīga recepte
Cukini plācenīšiem.
Sveikas meitenes! Pastastiet ka Jus gatavojiet
cukini,loti gribas pagatavot,bet isti nezinu ka,lai butu ta
garsigi.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
piekrītuUzzini vairāk
Es daru tā!
Sacepu uz pannas nelielos gabaliņos kabaci vai cukini bez miltiem, lieku kāt sīpolus, nedaudz sāli vai vegetu un mazliet maltus melnos piparus. Kad masa kļuvusi caurspīdīga un mīksta lieku klāt daiviņās sagrieztus tomātus (nedaudz, jo tie var dot skābu garšu). Dažas minūtes pasautēju un beigās pieleju klāt saldo krējumu. Pirms pasniegšanas pielieku sagriezts dillītes. Viss izskatās kā sautējums un ir ļoti, ļoti garšīgs!
es gan garšas ziņā atšķirību nejūtu - veikala cukini vai mājas kabacis. 😀 Pēdējā Ievas virtuvē bija garšīga recepte Cukini plācenīšiem.
cukini un kabacis tiesam nav viens un tas pats.atceros omes darza kabaci bija dzelteni,bet cukini zali un gasa ar atskiras.
Sev.
Paldies!
Sveikas meitenes!
Pastastiet ka Jus gatavojiet cukini,loti gribas pagatavot,bet isti nezinu ka,lai butu ta garsigi.