Ziemassvētku dāvanu bums!

Ziemassvētku dāvanu bums!

03. Dec 2018, 22:46 Olīša mamma Olīša mamma

    Mīļās māmiņas, ja vēl joprojām neesat izdomājušas ko dāvināt saviem mīļajiem svētkos, tad manuprāt šie divi varianti, kurus izvēlējos es, arī Jums varētu noderēt! Jo šajās dāvānās būs ielikts sirds siltums! No sirds uz sirdi :) 

    Katru gadu, aptuveni novembra vidū mani jau pārņēma depresija. Pienācis laiks sākt iegādāt dāvanas svētkiem! Man ļoti patīk iepirkties un meklēt dāvanas. Bet būsim godīgi - ļoti bieži kā ziemassvētku dāvanas tiek iegādāti kaut kādi pilnīgi štrunti. Viņi tiek iegādāti, jo trūkst ideju ko dāvināt, tāpēc - pērkam tik pirkšanas pēc! Un dāvanas saņēmējs visticamāk viņu iegrūdīs dziļi dziļi skapī. Tāpēc šim bezpersonisko dāvanu laikam es lieku treknu punktu!

    Kopš mūsu mazajai ģimenei ir pievienojies trešais - mazais cilvēks, man nebija ne mazāko šaubu, ka dāvanas šogad būs saistītas ar viņu! :)

    Tad nu laicīgi, jau novembrī (negribas atlikt visu uz pēdējo brīdi) uztaisījām Ziemassvētku fotosesiju pie fantastiskās nata-photo

    Mums ir diezgan daudz radu un draugu, kurus gribas apsveikt svētkos. Visiem nopirkt dāvanas protams būtu nereāli. Tāpēc izdomājām, ka nosūtīsim pastkartes viņiem. Bet ne jau vienkāršas, veikalā iegādātas kartiņas, bet mūsu Ziemassvētku bilžu pastkartes. Kā reizi Latvijas pasts piedāvā fantastisku variantu - augšupielādē savu attēlu, uzraksti novēlēju, adresi un viss - sūti projām! Gribēju "notestēt" šo piedāvājumu un apskatīties attēla kvalitāti. Ziemassvētku bildes vēl nebija gatavas, tāpēc atsūtīju sev uz mājām citas bildes pastkarti. Saņēmu pēc divām dienām! Un mani patiešām ļoti priecēja saņemtā pastkarte! Es personīgi priecātos saņemt draugu bildes šādā veidolā :)

Par tuvākiem/tālākiem radiem padomāts! Visi saņems šāda tipa pastkartes. :)

Un pašiem, pašiem tuvākajiem (mūsu variantā Olivera vecvecākiem) mēs nolēmām uztaisīt kanvas. Ja salīdzina kanvu ar parastu fotogrāfiju rāmītī, tad kanvai ir šis attēla dziļums, telpiskums, kas padara attēlu dzīvu. Parastā fotogrāfijā, tas kaut kur pazūd. Pēc labajām Facebook atsauksmēm, kanvas sūtījām no Pixy canvas. Un pat trāpījām uz atlaidēm (kuras joprojām ir!). Godīgi sakot - esmu sajūsmā. Kvalitāte ir izcila. Tagad skatos un prātoju, ka pašiem mājās pie sienas vajadzēja likt kanvas, nevis bildes rāmīšos! 

Protams ar telefonu man nesanāk nobildēt tik labi, kā tas izskatās dzīvē!

Ja Jums joprojām nebija idejas Ziemassvvētku dāvanām, tad ceru, ka tagad tādas ir! 
Lai mierpilns svētku gaidīšanas laiks! ;)

Olivera Mamma :)