Veseļošanās palīgi

Veseļošanās palīgi

01. Jun 2020, 11:20 Olīša mamma Olīša mamma

 

Sagaidot bērniņu ir vesels saraksts ar lietām, kam ir jāatrodas mājas zāļu skapītī un ne tikai. Manuprāt divas ļoti svarīgas lietas ir Inhalators un Aspirators! 

Atceros, ka ar Oliveru, ļoti lielā steigā pirkām šīs abas lietas, jo vienu rītu vienkārši bērns pamodās pavisam saaukstējies un ar pilnīgi ciet deguntiņu. Mammas, kas mazuli baro ar krūti, zinās, ka tas mazulim ir vairāk kā briesmīgi, jo mazulītis nevar ne tikai normāli paelpot, bet arī paēst, jo māk gaisu ievilkt tikai caur deguntiņu. 

Tad nu steigā pirkām Inhalatoru un sākām veikt inhalācijas, lai deguntiņam paliktu labāk. (Tagad paspiestu roku šim cilvēkam, kas izgudroja šo fantastisko aparātu!) Pēc inhalācijām, protams deguntiņš atnāca vaļā un sākās iesnu “upes”. Tik mazam bebītim jau Tu nepateiksi, lai vienkārši ņem un izpūš deguntiņu. Mums ir jāpalīdz. Tad nu šajā brīdī, izcils palīgs ir manuālais aspirators. Manuprāt, arī lielisks izgudrojums, kā atvieglot mazulītim šo nepatīkamo iesnu procesu. 

Oliveram jau ir 2 gadi un viņš māk smuki izpūst deguntiņu pats, bet mazais brālis, kurš mums pievienojās decembrī, protams to vēl kādu laiku nemācēs. Tāpēc esam tikuši pie MARIA Manuālā Aspiratora. Nevienam man nav jāstāsta, cik lieliska ir šī lieta, jo es jau to zinu, esmu pārbaudījusi. Manuprāt veseļošanās iesnu gadījumā nav iedomāja bez šī palīga.

Iepriekš mums bija citas firmas aspirators, tam bija jāmaina filtriņi pēc lietošanas. Savukārt šo aspiratoru pēc lietošanas atliek tikai izmazgāt un viņš jau atkal ir gatavs darbam! 

Ja Tavā mājas aptieciņā vēl nav šāds, tad noteikti iesaku iegādāties!