Töpfer piena maisījumi, speciālais uzturs un putriņas mūsu mazuļiem

Töpfer piena maisījumi, speciālais uzturs un putriņas mūsu mazuļiem

07. Mar 2019, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Töpfer ir viens no vadošajiem bērnu bioloģiskās pārtikas ražotājiem Eiropā ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi. Töpfer izmanto īpaši atlasītas bioloģiski audzētas izejvielas, lai ražotu augstākās kvalitātes produktus. Töpfer vēlas atbalstīt jaunos vecākus ar savām zināšanām un produktiem jau no pirmās grūtniecības dienas. Vai tās būtu rūpes par topošo māmiņu grūtniecības laikā, bērnu pārtika vai bērnu ādas kopšanas produkti

Töpfer produkti nesatur pesticīdu atliekas un citas veselībai kaitīgas vielas. 

Piena maisījumi

Zīdīšana ar krūti ir pats labākais barošanas veids mazulim. Mātes pienā ir tieši tās uzturvielas, kas nepieciešamas veselīga bērniņa attīstībai. Tomēr gadījumos, kad zīdīšana ar krūti nav iespējama vai arī iespējama tikai daļēji, ir jāmeklē alternatīvi mazuļa barošanas veidi.

Töpfer bioloģiskie piena maisījumi ir izstrādāti tā, lai pēc satura un uzturvērtības maksimāli līdzinātos mātes pienam. To sastāvā ir visas vērtīgās uzturvielas, kas nepieciešamas mazuļa pareizai attīstībai un kas nodrošina vēlamo zarnu mikrofloru. Piena maisījumu sastāvā esošās BIFIDO baktērijas labvēlīgi ietekmē un regulē gremošanu.

Töpfer piedāvā piena maisījumus un speciālo uzturu mazuļiem jebkurā vecumā. Ražojot bioloģiskos kazas piena maisījumus, tiek izmantots piens, kas 100% iegūts bioloģiskajās lauksaimniecībās Vācijas un Austrijas Alpu reģionos, kur kazām ir labvēlīgi dzīvošanas apstākļi un kur tās var brīvi pārvietoties dabā. Zīdaiņu pārtikā tiek saglabātas nozīmīgās taukskābes, kas atrodas kazas pilnpienā. Kazas piens ir viegli sagremojams un panesams zīdaiņiem.

Putras mazuļiem

Töpfer biezputras ražotas tā, lai izejvielu apstrādes procesā saglabātos to vērtīgās uzturvielas.

No 4 mēnešu vecuma

Šajā attīstības posmā kā viena no pirmajām tiek rekomendēta rīsu putra, jo tā nesatur glutēnu, bet ir garšīga, viegli sagremojama un barojoša.

Jaunus produktus uzturā jāiekļauj pakāpeniski, ātrākais – sākot no četru mēnešu vecuma, vēlākais – no sešu mēnešu vecuma.

No 6 mēnešu vecuma

Mazuļiem no 6 mēnešu vecuma Töpfer piedāvā mannas, auzu, kukurūzas un speltas kviešu biezputras, no  kurām daļa papildināta ar gardiem augļiem un vaniļu.

Töpfer putras piemērotas arī lielākiem bērniem un pieaugušajiem kā sātīgs ēdiens starp ēdienreizēm, papildinot putru ar augļiem, dārzeņiem, jogurtu, rozīnēm vai riekstiem.

Vairāk informāciju par produktiem vari iegūt:

www.topfer.lv un Facebook lapā: https://www.facebook.com/topferlatvia/