Pirmā Eglīte Māmiņu klubā!

Pirmā Eglīte Māmiņu klubā!

04. Jan 2019, 23:13 Olīša mamma Olīša mamma

Māmiņu Klubs jau vairākus gadus organizē Ziemassvētku Eglītes priekš mazajiem pelēniem! 

Šogad eglītei pieteicāmies arī mēs! Šī bija Olivera pirmā eglīte.

Tieši tik maziņiem kā Olivers, bija paredzēta Eglīšu rotājumu darbnīca kopā ar rūķiem Piparkūciņiem!

Nenoliegšu, ka nedaudz uztraucos kāds nu būs šis galīgi mazo bērnu pasākums. Domāju, ka mazie raudās un nebūs iespējams noturēt viņiem uzmanību. Tomēr biju patiesi pārsteigta, ka tikai pašās beigās, kad mazajiem jau gribējās ēst un gulēt, tikai daži sāka raudāt.

Šī eglīte bija bērniem kopā ar vecākiem! Un tas bija patiešām jauki, jo beidzot bija kāds pasākums, kurā varēja piedalīties arī tēti. Savādāk visur tikai mammas vienas pašas ar mazajiem! 

MK kā jau ierasts visus sagaidīja ar saldumiem un siltiem dzērieniem! (Tas vienmēr rada sajūtu, ka esi gaidīts! :) )

Kad visi vecāki ar mazajiem bija ieradušies un iekārtojušies, pasākums varēja sākties. Rūķīši novadīja savu mazo ludziņu, izlaidēja bērnus kopā ar vecākiem un tad jau vēra durvis uz Eglīšu rotājumu darbnīcu. Katrs vecāks kopā ar savu mazo, izveidoja savu unikālo rotājumu. Šis bija tiešām jautri, jo Olivers ( Un gan jau, ka arī pārējie mazie saviem vecākiem) īsti neļāva, kārtīgi nodoties mantiņas izgatavošanai, jo visu pēc kārtas mēģināja apēst! Viss bija jāpatausta un jānodegustē.

Pēc rotājumu izgatavošanas, piparkūciņi aicināja mazos pie Eglītes saņemt dāvanas!
Tā nu mans mazais pelēns saņēma savu pirmo dāvanu, savā pirmajā Ziemassvētku eglītē.

Mums šis pasākums bija ļoti īpašs, jo šī bija ne tikai eglīte, bet arī tikšanās ar Olivera mazajiem draudziņiem un viņu vecākiem. Mēs esam četras Aprīlēnu mammas, kas ir izveidojušas savu mazo čatiņu, kur ikdienā pārspriežam kā nu mums katrai klājas, dalamies pieredzē un tamlīdzīgi. Šī MK Eglīte mums bija kā atkal satikšanās. (Iepriekšējā reize bija Simtgades kongresā.) Tāpēc Eglīte bija jo īpaši mīļa un sirsnīga. 

Šī noteikti nebija mūsu pirmā un pēdējā Eglīte. Domāju, ka šim ir jākļūst par tradīciju, gadu no gada! 

Paldies MK par to, ka mums ļoti patika!
Uz tikšanos nākamā gada Eglītē!