Piedalies aptaujā un laimē skaistuma balvas!

Piedalies aptaujā un laimē skaistuma balvas!

25. Feb 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

AS Norstat Latvija kopā ar savu sadarbības partneri Snapshots veic topošo un jauno vecāku, kas aprūpē mazuļus vecumā līdz vienam gadam, aptauju. Pētījuma mērķis ir noskaidrot zīdaiņu aprūpes ieradumus ģimenēs un dažādu mazuļu aprūpei paredzēto preču izmantošanu vai lietošanas plānus aprūpes procesā. Jūsu dalība šajā pētījumā ir pilnībā brīvprātīga un Jūs to jebkurā brīdī varat pārtraukt.

PIEDALIES APTAUJĀ ŠEIT->>>


Atsevišķi šajā aptaujā iekļautie jautājumi var būt sensitīvi. Piedaloties pētījuma projektā, Jūs piekrītat, ka AS Norstat Latvija kā mārketinga izpētes uzņēmums un mūsu partneris Snapshots uzglabās jūsu sniegtās atbildes un šī izpētes projekta īstenošanai nepieciešamos personas datus. Mēs garantējam Jūsu sniegto atbilžu un personas datu apstrādi tikai tikai apkopotā veidā, ar mērķi īstenot šo pētījumu projektu.

AS Norstat Latvija kā mārketinga pētījumu kompānija veic pētījuma datu apstrādi un savam izpētes partnerim Snapshots tos nodod pilnībā anonimizētā veidā. Ja vēlaties uzzināt vairāk par AS Norstat Latvija datu apstrādes noteikumiem, dodieties->>

Ja vēlaties iegūt papildus informāciju par to, kā Snapshots glabā kopā ar pētījuma atbildēm sniegtos datus, sazinieties ar viņiem šeit: snapshots@snapshots.lv.

Novērtējot Jūsu pētījumam veltīto laiku, starp aptaujas dalībniekiem katrā no trim Baltijas valstīm izlozēsim trīs balvas skaistumkopšanai – elektrisko zobu birsti, fēnu un matu ieveidotāju. Pētījuma beigās lūgsim Jūs sniegt savu kontaktinformāciju, lai laimesta gadījumā varam ar Jums sazināties un nodot laimēto balvu. Mēs garantējam Jūsu kontaktinformācijas izmantošanu tikai balvu izlozes un izsniegšanas nolūkiem. Tā tiks dzēsta uzreiz pēc izlozes noslēguma. Dalība loterijā ir pilnībā brīvprātīga, un jums ir tiesības nedalīties ar aptaujas noslēgumā prasīto kontaktinformāciju (vārdu uzvārdu, e-pastu, tālruņa numuru). Izloze notiks 2022.gada 21.martā.