Olivers testē Avent māneklīti!

Olivers testē Avent māneklīti!

21. Dec 2018, 00:17 Olīša mamma Olīša mamma

Pieteicāmies Philips Avent Ultra Air māneklīša testam ne mirkli nedomājot!

Kad Olivers piedzima, mes nopirkām parasto Avent māneklīti, kas ir domāts jaundzimušajiem. Pirmo reizi, kad iedevām, viņš "paņēma" māneklīti uzreiz. Atviegloti nopūtāmies. Taču, tad sākās problēmas, viņam tas māneklītis neturējās mutē, visu laiku krita laukā. Tad nu sanāca nebeidzamā cīņa ar nemitīgu likšanu atpakaļ mutē. Vakaros, kamēr bērns aizmiga, es noteikti kādas 30x biju likusi to mānekli viņam atpakaļ mutē. Ātri vien nonācāmiem pie secinājuma, ka nekas nesanāks. Pirkām nākamo mānekli, jau savādākas formas. Stāsts tas pats. Tad jau nomainījām ražotāju. Un tā līdz bērna pusotra mēneša vecumam meklējām īsto mānekli. (Šķiet, ka mums mājās ir visi iespējamie veidi :) ) Līdz beidzot atradām. Mazajam kundziņam pa prātam izrādījās vecais labais lateksa māneklis ar apaļo galu.

Tā kā Olivers mānekli izmanto tikai gulēt iešanas laikā, es īpaši neiespringu kāds viņš ir. Bet nu viņš jau ir izaudzis. Tāpat ir iznākuši arī pirmie 6 zobiņi. Sākām apsvērt, ka vajadzētu iegādāties jaunu mānekli. Jo līdzšinējam ir tikai viens veids, kuram aug tikai "bumbiņa" atkarībā no vecuma. Man gribējās kaut ko savādāku, kas būtu veselīgāks - ortodontiskāks, elpojošāks un tamlīdzīgi.

BET! Tā kā biju jau iepriekš iztērējusi paprāvu naudas summu, meklējot īsto mānekli, tad negribējās pirkt un iespējams atkal - veltīgi. Tāpēc ļoti nopriecājos, ka Māmiņu klubs piedāvāja šo māneklīšu testēšanu! 

Un ziniet ko? Esmu patiesi pārsteigta! Manam pelēnam patiešām viņš patīk! Tas protams mums prasīja pāris dienas, kamēr viņš pierada. Bet man ir patiešām milzīgs prieks, ka mums izdevās atrast tik labu un patiešām glītu alternatīvu mūsu līdzšinējam draugam! Noteikti turpināsim pirkt šos māneklīšus! 

Lai gaiši un mīlestības pilni Ziemassvētki! 
Tiekamies ;)