Noķer skaistos mirkļus aiz astes!

Noķer skaistos mirkļus aiz astes!

25. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir tik patīkami gremdēties atmiņās, Instagram šim fenomenam pat pastāv sava mirķļbirka #throwback. Mēs spējam atsaukt atmiņā dažādus notikumus no pagātnes. Lai vai kā, tomēr mūsu spējai atcerēties lietas un notikumus ir robežas, īpaši šobrīd, kad dzīvojam informācijas pārbagātības pasaulē un visu atcerēties fiziski nav iespējams.

Latviešu zīmols ‘Muum’ vēlas dot iespēju topošajiem un jaunajiem vecākiem noķert skaistos mirkļus - pierakstīt un saglabāt tos atmiņu grāmatās.

Grāmatiņā “Tavs pirmais gads” – mazuļa pirmā dzīves gada grāmatiņā, iespējams pierakstīt visu, sākot no vecāku iepazīšanās stāstam un mammas punča sajūtām, līdz 1. gadiņa jubilejai. Grāmatiņa ir īpaša ar savu dizainu un vienkāršību, kas ļauj vecākiem brīvi izpausties.

Kā loģisks turpinājums  tika radīta grāmatiņa, mazuļa pirmo vārdu, jautājumu un izteicienu pierakstiem ‘’Sarunāt prieku’’. Grāmatiņas dizaineres Līgas māmiņa atzina, ka audzinot savus bērnus, tika piedzīvoti tik daudz jautri mirkļi, kad bērni sāka runāt, tikai diemžēl, lai kā nešķistu, ka visu varēs atcerēties, patiesībā mēs ļoti ātri aizmirstam lietas, ja tās netiek pierakstītas. Līdzīgi kā ar fotoalbumiem, kad mēs tos pāršķirstām, atgriežamies jaukās atmiņās un uz brīdi tajās pakavējamies. Vēlamies, lai arī mēs paši, audzinot savus mazos un mūsu grāmatiņu lietotāji, pārlasot pierakstus, varētu pakavēties skaistās atmiņās. Abās grāmatiņās ir iespēja pievienot arī fotogrāfijas, lai atmiņas padarītu vēl spilgtākas.

Latviešu zīmols ‘Muum’ ir radīts 2016. gadā un līdz šim brīdim ir priecējis daudz jauno ģimeņu gan Latvijā, gan arī ārpus tās.

Zīmols “Muum” ir ģimenes uzņēmums, kura pamatā ir Līga, Jurģis un mazais Roberts, kurš ir ‘Muum’ seja un visbiežāk redzams fotogrāfijās Facebook un Instagram. Ideja par zīmola ‘Muum’ veidošanu radās brīdī, kad ģimenē bija pieteicies Roberts un kļuva aktuāls jautājums par to, kur tiks pierakstītas atmiņas par mazā Roberta dzīves gaitām. Tā kā esošie, tirgū pieejamie, risinājumi nešķita līdz galam piemēroti, tad tika strādāts pie tā, lai radītu ko jaunu, skaistu, kvalitatīvu, kas patiktu pašiem un ko varētu piedāvāt arī citiem. Tā radās mazuļa atmiņu grāmatiņa ar nosaukumu ‘’Tavs pirmais gads”.

Produktu tapšanā tiek veidotas sadarbības ar labākajiem savas jomas speciālistiem, jo kvalitāte un klients ir “Muum”  pamatvērtības. Tas attiecas gan uz pašu produkta tapšanas sākumu, kad tiek domāts par saturu un ilustrācijām, gan arī produkta ražošanu, kad tiek izvēlēts papīrs drukāšanai un tipogrāfija, kurā grāmatiņas un kartītes tiek nodrukātas. Pirms iesaiņošanas un nosūtīšanas klientam, rūpīgi pārliecināmies, ka produkts ir labākajā kārtībā.

Muum’ komanda novēl, lai katram mazulim būtu vecāki, kuri saglabā atmiņām skaistākos dzīves brīžus, lai tajā brīdī, kad mazuļi būs kļuvuši par pieaugušajiem, viņi varētu atskatīties uz sevi atpakaļ laikā un pateikt jums paldies!

Grāmatiņas ir iespējams iegādāties internetā, uzņēmuma mājaslapā www.muum.lv, kā arī dažādās tirdzniecības vietās gan Rīgā, gan citur Latvijā. Vairāk informācijas par tirdzniecības vietām, meklēt mājaslapā.

“Muum” un mazā Roberta gaitām iespējams sekot līdzi Facebook: @muumlv un arī Instagram: @muumlv

Svinot siltā pavasara iestāšanos, tikai aprīlī, grāmatiņas māmiņu kluba lasītājām pieejamas ar 20% atlaidi izdarot pirkumu mūsu mājaslapā un pie pirkuma noformēšanas ievadot īpašo akcijas kodu“Pavasaris20”