Nesteidzīgs atelpas brīdis tikai SEV

Nesteidzīgs atelpas brīdis tikai SEV

27. Feb 2019, 09:14 zaneee zaneee

Šis mēnesis mums ir bijis ražens mana jaunākā meita ir paaugusies par diviem ar pus centimetriem un pienjemusies svarā par 800 gramiem. Vēl neesam izauguši līdz trešajām Huggies autiņbiksītēm, bet vairs jau nau tālu. Kā teica mūsu ģimenes ārste ideāls bērns nav kur piesieties. Mums ir vienkārši lieliska ģimenes ārste, kaut vai nakts vidū varu uzzvanīt un viņa man atbildēs uz maniem jautājumiem. Kad piedzima mūsu vecākā meita mums ar vīru īsti nebija savi ģimenes ārsti, tāpēc visi pārgājām pie viena ģimenes ārsta kas mums ir tagad, un viņa laipni mūs visus arī pieņēma.

Nedēļas nogali es izbaudīju, it īpaši sestdienu, kad biju mājās dažas stundas viena, jo mans vīrs paņēma abus bērnus un izgāja laukā staigāties. Tā kā jaunākā meita ļoti labi guļ ratos, tad manā rīcībā bija vismaz trīs stunda. Es gāju dušā nesteidzoties, varēju izmazgāt matus nedzirdot klauvējienus pie durvīm, skatījos televīzoru klusumā. Vismaz dažas reizes mēnesī vajag šādus brīžus, lai atpūstos no ikdienas un uzlādētos no jauna. Es tā to izbaudīju, to nekad nesapratīs cilvēki kam nav bērnu, ka tik ikdienišķas lietas var tā relaksēt. 

Es jau no bērnības esmu ievērojusi kad manai vecākai meitai patīk ļoti dzīvnieki, vinja par tiem ir sajūsmā. Manai vīra māsai ir četri sunji un trīs kaķi. Un kad aizbraucam pie viņas tad viņa uzvedas ka suņu barvede mīļo viņus, bučo, staigā pakaļ un kad esam laukā tad skrien viņiem līdzi riet uz cilvēkiem. Arī kad ejam pa ielu viņa vienmēr atskatās un rāda ka ir suns, kakjis vai putns, tie viņai vienmēr uzlabo garstāvokli un liek pasmaidīt. Tā kā mums uz doto brīdi nav dzīvnieki mājās tad es jau lēnām saku aizdomāties par to, kādu ņemsim. Jāpagaida tik nedaudz kad mana jaunākā meita paaugsies un būs apmēram gadu veca tad noteikti ņemsim mājdzīvnieku. Lai bērniem ir par ko rūpēties, un lai mācās būt atbildīgi par kādu.

Vienu reizi baudot ziemas priekus mana vecākā meita tika iesēdināts ragavās un suņi viņas vilka, viņa bija tādā sajūsmā ka no ragavām ārā nevarēja dabut.