Mūsu Simtgades kongress!

Mūsu Simtgades kongress!

29. Nov 2018, 21:58 Olīša mamma Olīša mamma

Mans pirmais Māmiņu kongress. 

Mūsu pirmais kongress.

Mūsu pirmais pasākums ar palikšanu viesnīcā, lai gan dzīvojam tur pat Jūrmalā. Nebija pilnīgi nekādu šaubu par nakšņošanu Semarah Hotel vai braukt mājup. Mums tiešām šis bija vajadzīgs, izrauties no mājas, no pierastās/ierastās ikdienas. Kaut kas jauns, nebijis! 

Iepriekš šādā pasākumā nebiju bijusi. Tikai no pērnā gada nostāstiem dzirdēts. 

Biju tiešām patīkami pārsteigta! Cik DAUDZ visa kā tur bija! Priekš bērniem, priekš vecākiem! Vispār kopumā bija padomāts par visiem! 

Joprojām brīnāmies par dāvanu kalniem, kurus atradām savā numuriņā. Arī Olivers bija ļoti priecīgs, jo mamma palaida “izrevidēt” visus maisiņus! Tik daudz paraudziņu saņēmām arī dalībnieku stendos! Vienkārši WOU! 

Visu dienu ripinoties pa viesnīcu, protams arī Olim pienāca ēšanas reizes. Meitenes no Hipp produkcijas stenda, aicināja, lai droši ņemam degustācijas trauciņus un pabarojam savus mazos. Tāpat pieejama arī māmiņu istaba, kur pārtīt/pabarot mazos. Visu izmēru pamperīši, salvetes, pudelīšu sildītājs u.c. mums māmiņām un mazuļiem nepieciešamās lietas. 

Šķiet, ka vislielākais azarts bija MFD veselības grupas loterija! 

MFD veselības grupa piedāvāja apmeklēt dažādus speciālistu un veikt veselības pārbaudes -BEZMAKSAS! Un it kā ar to vēl būtu par maz- laimēt ceļojumu uz Disnejlendu! Atlika tikai sakrāt 3 speciālistu/ārstu zīmogus un Tu kļūsti par pretendentu ceļojumam uz bērnu sapņu vietu! 

To, cik ļoti visi vēlajās apmeklēt speciālistu un pie viena piedalīties loterijā, varēja just traki garajās rindās. 

Ja godīgi nedzirdējām pilnīgi nevienu lekciju no sākuma līdz beigām. Tikai kaut ko pa ausu galam. Jo darāmā bija tik daudz, ka fiziski visam nemaz nepietika laiks! 

Un pašā noslēguma super gardas vakariņas, lieliskā draugu kompānija (kas sastāvēja no 4. aprīlēniem un viņu vecakiem) un SPA! 

Manam mazajam pelēnam šis bija pirmais SPA apmeklējums. Bērns bija patiešām sajūsmā. Viņa izmēram un vecumam mums derēja tikai bērnu baseiniņš, bet tāpat tas bija super! 

Ne mirkli nenožēloju, ka bijām daļiņa no kongresa! Un 100% nākamajā gadā piedalīsimies atkal! Tas tiešām bija tā vērts! 

Paldies Māmiņu Klubam par tik vienreizēju pasākumu!