Mums ļoti patika Māmiņu kongresā 2018!

Mums ļoti patika Māmiņu kongresā 2018!

28. Nov 2018, 00:00 filologe filologe

Sākšu ar lielu paldies Māmiņu klubam par augstā līmenī noorganizēto pasākumu. Jūs esat malači, mums ļoti patika! Uz Māmiņu kongresu braucām visa ģimene – es, tētis, 1,2 gadus vecā meitiņa un punča bēbīte. Sākumā izstaigājām ražotāju stendiņus, bijām priecīgi par vērtīgo infomāciju, kuru sniedza ražotāju pārstāvji, īpaši, par probiotikām, vitamīniem, kā arī par daudzajām jaukajām dāvaniņām, kuras saņēmām – to tiešām bija daudz. Jauki, ka atsevišķos ražotāju stendiņos varēja uz vietas iegādāties produktiņus – nopirkām plūškoka sīrupiņu, Semper augļu biezenīšus, kā arī Trio-Bio produktiņus.

Jau mājās biju atzīmējusi pasākuma programmiņā, kuras lekcijas vēlos dzirdēt, pēc tā pakārtojām pārējās aktivitātes – klausījāmies lekcijas par krūtsbarošanu, kolikām, grūtniecību, speciālisti sniedza mums ļoti noderīgu informāciju. Prieks, ka lekcijas uz lielās skatuves tika filmētas un varēšu mājās noklausīties tās lekcijas, kuras nedzirdēju uz vietas. Tā kā meitiņai ilgi nepatika sēdēt uz vietas un klausīties lekcijas, ik pa laikam apmeklējām bērnu izklaides zonu, kur meitiņa bija sajūsmā par rotaļāšanos bumbu baseinos. Jāsaka, ka bija padomāts par izklaidēm dažāda vecuma bērniem.

Mums bija liels prieks par iespēju apmeklēt MFD Veselības grupas speciālistu konsultācijas, es apmeklēju USG punča bēbim, paldies dakterei par sirsnīgo attieksmi un atbildēm uz maniem jautājumiem, kā arī dermatologa konsultāciju, jau sen gribējās pārbaudīt dzimumzīmes. Tā kā mums būs ģimenes dzemdības, tad tētis izmantoja iespēju veikt plaušu rentgenu. Apmeklējot trīs speciālistus, varējām griezt MFD Veselības grupas laimes ratu, kur balvā saņēmām dāvanu karti bezmaksas MFD vecāku skolas kursu apmeklējumam, par ko esam sajūsmā, jo tieši vēlējāmies apmeklēt šos kursus. Protams, piedalījamies arī ceļojuma uz Disnejlendu izlozē!

Tā kā gribēju vairāk uzzināt par slingu un ergosomu lietošanu, apmeklēju Dūlu istabu, paldies atsaucīgajām dūlām, kas sniedza man tik ļoti nepieciešamo informāciju. Dūlu istabā valdīja patīkama un mierpilna gaisotne.

Vienīgai mīnuss, ko saskatīju bija konferenču zāles Bulduri mazā ietilpība, tajā vienlaikus uzstājās vairāki specialisti, līdz ar to radās pamatīgs troksnis un bija gruti saklausīt, ko saka interesējošais speciālists. Ļoti gribējās dzirdēt Klaudijas Hēlas lekcijas par hendlingu, bet apmeklētāju bija ļoti daudz, līdz ar to īsti neko nevarēja ne dzirdēt, ne arī redzēt. Nākamā gadā varbūt var speciālistu konsultācijām atvēlēt vairākas telpas.

Ar nepacietību gaidījām lielo loteriju, kas notika kongresa beigās, diemžēl neko nelaimējām, bet par to neskumām, jo, izmantojot viesnīcas piedāvājumu, palikām pēc kongresa viesnīcā pa nakti un no Māmiņu kluba atbalstītājiem saņēmām numuriņā daudz dāvaniņu, mīļš paldies!

Māmiņu kongress mūsu ģimenei bija lielisks pasākums – atpūtāmies kopā un uzzinājām daudz jauna! Nākamgad noteikti apmeklēsim Māmiņu kongresu 2019!