JAUNUMS – Philips Avent pretkoliku pudelīte ar AirFree vārstu: PRODUKTU TESTI

JAUNUMS – Philips Avent pretkoliku pudelīte ar AirFree vārstu: PRODUKTU TESTI

04. Nov 2019, 15:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Philips Avent saprot, ka vecāki meklē risinājumus, lai palīdzētu saviem mazuļiem viņu dabiskajā attīstībā un pielāgotos viņu mainīgajām vajadzībām pēc komforta. Mēs, Philips Avent, vēlamies atbalstīt vecākus, lai viņi nodrošinātu mazulim vislabāko dzīves sākumu un radītu pamatu veselīgai nākotnei.

Kolikas un ar tām saistītas ēdināšanas problēmas ietekmē 10–40 % zīdaiņu un visbiežāk ir sastopamas sešu nedēļu vecumā[i]. Jauninājumi, kas ieviesti Philips Avent pretkoliku pudelītes ar jauno AirFree vārstu izstrādē, paredz mazināt kolikas un visbiežāk sastopamās ēdināšanas problēmas, tostarp refluksu (piena atgrūšanu ēdināšanas laikā vai īsi pēc tam) un gāzes.

Mūsu pašreizējā ēdināšanai ar krūti un papildu ēdināšanas risinājumu klāstā ir iekļautas pudelītes, kas īpaši pielāgotas unikālajai mazuļu vajadzību attīstībai. Mūsu pudelītes palīdz mazināt biežāk sastopamās ēdināšanas problēmas, nodrošinot mazuļiem komfortablu un nepārtrauktu ēdināšanu un palīdzot viņiem veselīgi attīstīties. Philips Avent pretkoliku pudelītē ar jauno AirFree vārstu inovācijas nodrošina bērnam komfortu, ļaujot norīt mazāk gaisa dzeršanas laikā un tādējādi palīdzot samazināt kolikas, gāzes un refluksu un uzlabojot gremošanu. Rezultātā pretkoliku pudelīte padara jums un jūsu bērnam ēdināšanas laiku komfortablāku un palīdz pārliecināt māmiņas, ka viņu mazuļi saņem visas nepieciešamās uzturvielas.

Galvenās iezīmes

Izstrādāta bieži sastopamu ēdināšanas problēmu samazināšanai

Pretkoliku pudelītē iestrādātais jaunais AirFree vārsts ir jaunākā Philips Avent zīdaiņu ēdināšanas inovācija. Tā mērķis ir samazināt bieži sastopamas ēdināšanas problēmas, piemēram, kolikas, refluksu un gāzes, samazinot gaisa norīšanu un nodrošinot, ka knupis ir piepildīts ar pienu, nevis gaisu.

Pudelītē ir iestrādāts arī unikāls integrētais vārsts, kas, bērnam dzerot, saliecas, ļaujot gaisam ieplūst pudelītē. Tas nozīmē, ka gaiss paliek pudelītē, nevis bērna vēderiņā, tādējādi palīdzot samazināt kolikas, gāzes, refluksu un atraugas un nodrošinot bērnam patīkamāku sajūtu, jo dzeršanas laikā tiek norīts mazāk gaisa.

Vieglāka ēdināšana, turot bērnu horizontāli

Unikālais AirFree vārsts atvieglo ēdināšanu, ja bērnu tur vertikāli, nodrošinot, ka knupis vienmēr ir piepildīts ar pienu, nevis gaisu, pat tad, ja pudelīti tur horizontāli. Pudelīte sniedz iespēju ēdināt bērnu vertikālā stāvoklī, un ir radīta, lai palīdzētu samazināt refluksu un veicinātu gremošanu, padarot ēdināšanas laiku patīkamāku gan jums, gan bērnam.

Vienkārši lietojama

Philips Avent pretkoliku pudelīte ar AirFree vārstu ir izveidota tā, lai to būtu vienkārši lietot, turklāt knupja forma veicina drošu satvērienu. Knupja forma un rievotā virsma palīdz novērst tā saspiešanu un nodrošina nepārtrauktu, ērtu ēdināšanu. Pudelītei ir plata atvere un nedaudz detaļu, tādēļ to ir viegli tīrīt un salikt. Philips Avent pretkoliku pudelīti var lietot ar AirFree vārstu vai bez tā, kā jums ērtāk.

Palīdz jūsu mazuļa attīstībai

Mūsu pretkoliku produktu klāsts pieaug reizē ar jums un jūsu bērnu, piedāvājot jūsu bērna veselīgai attīstībai knupjus ar dažādiem plūsmas ātrumiem un dažādus pudelīšu izmērus. AirFree vārsts ir savietojams arī ar mūsu 125 ml, 260 ml, un 330 ml Philips Avent pretkoliku pudelītēm.

Apmeklējiet www.philips.lv/avent un uzziniet vairāk par šo produktu.

PIESAKIES PRODUKTU TESTIEM, ja Tev ir mazulītis līdz 4 mēnešu vecumam!

Lai pieteiktos testiem, raksti produktutesti@maminuklubs.lv,  norādot bērniņa vecumu un kāpēc vēlies testēt šo produktu!


[i]Johnson, JD; Cocker, K; Chang, E (2015. gada 1. oktobris). "Infantile Colic: Recognition and Treatment.". American family physician. 92 (7): 577–82. PMID 26447441