Māmiņu kluba Vasaras festivāla 2019 PROGRAMMA

Māmiņu kluba Vasaras festivāla 2019 PROGRAMMA

24. May 2019, 09:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Māmiņu Klubs” jau piekto gadu pēc kārtas rīkos vērienīgu brīvdabas festivālu ģimenēm ar bērniem, kas norisināsies 8.jūnijā, visas dienas garumā kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā.

 

PROGRAMMA

Pasākuma ietvaros notiks Lielākā Latvijas Ratiņu parāde, kas būs košs  izrotāto ratu karnevāls. Parādes gājiena sākums Ziemeļblāzmas parka centrālajā estrādē plkst.13:30, reģistrēšanās parādei un numuru izņemšana no plkst.12.00 Māmiņu Kluba informatīvajā teltī. 

Vecākiem ir lieliska izdoma! Ratiņi pārtop par kuģiem, lidmašīnām, dzīvniekiem, dažādiem fantāziju tēliem. Uz Māmiņu Kluba Ratiņu parādi sabrauks dalībnieki no visas Latvijas.

Vecākus ar bērniem Māmiņu Kluba festivālā visas dienas garumā priecēs vairāk nekā 50 dažādas bez maksas aktivitātes, noderīgas zināšanas no vadošajiem Latvijas speciālistiem un tikšanās ar vairākiem tūkstošiem ģimeņu vienuviet.

Vēl Festivālā norisināsies mazuļu rāpošanas sacensības, zīmodziņu vākšana, lielais ģimeņu pikniks, būs sastopami tēli no Avārijas Brigādes, piepūšamās atrakcijas un daudzas citas aktivitātes. Vecāki arī varēs iegūt noderīgu informāciju no dažādiem mātes un bērna veselības ekspertiem. Vienuviet būs iespējams iegūt visplašāko informāciju par veselīgu bērnu uzturu un mutes veselību, piedalīties dažādās meistarklasēs,  degustācijās, konkursos un aktivitātēs.

“Māmiņu Kluba Vasaras Festivāls jau ir kļuvis par tradīciju, kas ģimenēm ar bērniem ieskandē vasaru. Šogad pasākums ir kļuvis vēl plašāks, vienuviet pulcējot nozares ekspertus, māmiņu organizācijas un uzņēmumus, solot ļoti krāšņu programmu.

Programma:

12.00- 18.00 Sadarbības partneru aktivitātes visā parka teritorijā, vāc zīmodziņus un laimē balvas!

12.00- 18.00 Bērnu kolektīvu koncerts uz skatuves

12.00- 13.15 Reģistrēšanās Ratiņu Parādei Māmiņu Kluba teltī

11.30-12.30 Reģistrēšanās Rāpošanas sacensībām Okaidi

13.30 Ratiņu parāde no Centrālā laukuma 

14.00 Burbuļu šovs uz skatuves

14.40 Ratiņu parādes apbalvošana