Māmiņu kluba mammu paradumi un ieteikumi, iegādājoties bērnu apģērbu

Māmiņu kluba mammu paradumi un ieteikumi, iegādājoties bērnu apģērbu

29. Jun 2018, 11:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērni aug ātri un nereti, pašas pirmās drēbītes, ko saviļņojumā esam iegādājušas tā arī paliek neizpakotas un uzvilktas. Daudzi mazie jau kopš bērnības tiek pucēti un ģērbti jaunās drēbītēs, tomēr ir mammas, kuras uz bērnu apģērbu iegādi skatās no praktiskā viedokļa, izvēloties ikdienas apģērbu iegādāties internetā, dažādās vietnēs, kur ikvienai mammai ir iespēja pārdod savam bērniņam jau vairs neaktuālo apģērbu. Tāpat, ļoti populāra un atzīta ir dažādu lietoto preču veikaliņu izvēle, attiecībā uz bērnu apģērbu iegādi. Ļoti daudzas jaunās mammas ir iemācījušās atrast ļoti kvalitatīvus un pat jaunus apģērbus, kas notiekti ir krietni draudzīgāk ģimenes budžetam, nekā pilnīgi jauna apģērba iegāde veikalā.

Populārākie bērnu apģērbu veikali

20180629110939-58495.jpg

Lindex

veikalus mammas atzīmē, kā veikalus, kuros bērniem ir iespēja iegādāties ļoti kvalitatīvus un gaumīgus apģērbus (ļoti patīk, ne tikai gaumīgi, bet arī kvalitatīvi apģērbi),

Apģērbu veikals H&M

arī ir viens no jauno vecāku izvēles līderiem, kas tiek minēts kā viens no populārākajiem veikaliem, bērnu apģērbu iegādē.

Veikals Reserved

Reserved tiek atzīts par labu esam tā iemesla dēļ, ka veikalā iegādājamais apģērbs un tā diazains ir atšķirīgs, ne tāds kā visos, kā arī apģērbu cena tiek minēta kā pozitīvs kritērijs, šī veikala izvēlē.

Veikals Debenhams

Lai gan cenas šajā veikalā ir salīdzinoši augstākas, starp Māmiņu kluba mammām tiek novērtēta iespēja, īpašus tērpus šajā veikalā iegādāties tieši svētku reizēm.

Veikals Pepco

Lai gan jaunpienācējs Latvijas tirgū, tomēr īsā laikā ir iekarojis ļoti daudzu māmiņu sirdis un bērnu apģērbu skapjus. Kāpēc? – Mammas uzskata, ka laikā, kad bērna augšanas ātrums ir līdzvērtīgs sēnēm pēc lietus, ir svarīgi, ka vecākiem IR iespēja iegādāties apģērbu par demokrātisku cenu. Lai gan mammu vidū domas dalās par apģērbu kvalitāti, kopumā – zemas cenas, kā arī izvēle pieņemama un pietiekoši daudzveidīga.

ZaraKids

Veikals, kurš izsenis ir piedāvājis apģērbu, kurā arī ir atrodamas daudz un dažādas interesantas detaļas. Apģērbu dizains vienmēr ir pārdomāts, tomēr ir mammas, kuras saka, ka šī veikala apģērbs, lai gan tiešām stilīgs, reizēm tā cenu uzskata par neatbilstošu, tomēr tajā pat laikā – mazas modes dāmas un stilīgos džekiņus, kārtīgi sapucēt var tieši šajā veikalā, vienīgi, jādomā, vai vēlāk nebūs žēl, ja pirmajā uzvilkšanas reizē, iegādātais apģērbs netiks sasmērēts vai sabojāts.

20180629110904-47669.jpg

Mammām tīkamākie pašmāju bērnu apģērbu ražotāji

TRUDE

PIEEJAMS ŠEIT>>>

Veikaliņš, kuram priekšroku dod mammas, kurām patīk praktiskas un “kičīgas” lietas. TRUDES piedāvājums, lielākoties, lai gan ērtuma un praktiskuma ziņā nav apspriežams, jo kvalitāte tiek vērtēta kā ļoti laba, tā lakoniskais un vienkāršais dizains, ļoti bieži ņem virsroku pār lielo ražotāju apģērbiem, kurus rotā dažādi animācijas filmu varoņi. TRUDE ir apģērbu zīmols, kurš rūpējas ne tikai par bērnu apģērbu, bet regulāri iepriecina jaunās ģimenes ar apģērbu, kas piemērots visai ģimenei. Ar vienādiem apdrukas elementiem, īpaši sagatavoti komplekti, un ne mazsvarīgi – ne tikai mammām un meitām, bet arī tētiem un dēliem.

Vikrem

PIEEJAMS ŠEIT>>>

veikaliņš, kurā kā vienu no īpašākajām vērtībām mammas atzīst īpašo sajūtu un pievienoto vērtību. Ikviena drēbīte, kas nonāk veikaliņa plauktā ir ar mīlestību radīta un īpaša. Vēl mammām ļoti patīk veikaliņā iegādājamās personalizētās lietas un apģērbu līnija “Simtgades mazulis”

Rock ’n’ Mouse 

PIEEJAMS ŠEIT>>>

Košums un prieks, kas iepriecina bērnu vecākus, ir apvienots tieši šī veikaliņa piedāvājumā. Tāpat, kā ļoti laba, tiek vērtēta arī šī veikaliņa piedāvātā apģērba kvalitāte.

WUF kids

PIEEJAMS ŠEIT>>>

Mammu vidū iemīļota iepirkšanās vieta, kuras stāsts arī ir sācies, līdzīgi kā citiem, pašmāju bērnu apģērbu ražotājiem. Ir uzņēmīga mamma, kura vēlas ko īpašu pagatavot savam bērniņam un vēlāk šī ideja jau pāraug biznesā. Mammas novērtē gan WUF KIDS piedāvājumā esošo apģērbu, gan aksesuārus. WUF KIDS arī tiek minēts kā apģērbs, kuram piemīt izteikta individualitāte un tā valkātājs, nespējot atstāt vienaldzīgu nevienu. Nevar nepieminēt, ka WUF KIDS apģērbs tiek gatavots no organiskās kokvilnas.

20180629110847-74959.jpg

Apģērba iegāde internetā:

 AndeleMandele_kids 

Uz šo brīdi nepārspēts līderis – - pašmāju radīta, kvalitāti un , jo ne velti, no mazas tirgošanās starp pāris mammām, Andele Mandele ir izaugusi, ne tikai par ļoti populāru platformu internetā, bet regulāri dod iespēju pirkt un pārdot apģērbu arī klātienē, speciāli tam veidotos pasākumos.

Kā viens no lielākajiem plusiem tiek minēta iespēja, par mazāku cenu iegādāties dažādas “pērles”, kā arī neatsverama ir izvēles dažādība un praktiskums. Lai gan ļoti bieži savstarpējai apģērbu pirkšanai un pārdošanai ir arī savas ēnas puses, negodprātīgu pārdevēju dēļ, domājams, ka Andele Mandele popularitāte un piedāvātās iespējas, vienmēr būs aktuālas, kaut tikai tāpēc, ka ikvienai mammai ir iespēja pirkt savam bērniņam nepieciešamo un pārdot to, kas pašiem vairs nav aktuāls.

AndeleMandele.lv vai Facebook vietnē AndeleMandele_Kids

Internetā, sevišķi sociālās saziņas vietnē Facebook ir atrodamas dažādas pirkšanas/pārdošanas/maiņas vietas,  piemēram:

Šajās vietās apģērbu var iegādāties kā lieliem tā maziem bērniem, tomēr mammas, kā vienu no svarīgākajām lietām uzskata principu, ka mammas, kas tirgojas šajās vietnēs ir godprātīgas. Vēl, svarīga ir arī dažādo aspektu izrunāšana virtuālajā vidē, piemēram:

  • Izmēri, vai tie patiesi būs atbilstoši,
  • Vai kvalitāte atbilst cenai
  • Vai piegāde tiks veikta laikā un vai vispār tā tiks veikta
  • Vai apģērbs, ja tas iegādāts, bet tomēr nederēs, būs iespējams, to atsūtīt atpakaļ, saņemot samaksāto
  • Ja šaubāties par pārdevēja godprātību, pārbaudiet to – vietnē, kurā mammas, kas tikušas apmānītas, apkrāptas ziņo par pārdevējiem, no kuriem preces iegādāties nevajadzētu. 

Apģērbs, ko mammas bērniem iegādājas ārpus Latvijas (pasūtot vai iegādājoties ceļojumu laikā)

Populāra ir dažādu koppasūtījumu veikšana, ko mammas organizē individuāli, iesaistot arī citas, kurām ir aktuāla apģērbu iegāde dažādās interneta vietnēs, tādejādi, samazinot piegādes izmaksas, kas var sadārdzināt iegādājamo preci, tādējādi mazinot izdevīgumu.

Iepirkšanās dažādu zīmolu veikalos gan klātienē, gan internetā ir ārkārtīgi populāra topošo un jauno māmiņu vidū, sevišķi tāpēc, ka izvēles iespējas ir krietni lielākas, nekā Latvijas veikalos, kā arī cenas, vairāk nekā draudzīgas ikvienas ģimenes maciņam.

PRIMARK

Ārkārtīgi populāra iepirkšanās vieta dažādās Eiropas valstīs, tomēr Latvijā šis veikals nav pieejams, tāpēc – mammas regulāri meklē iespēju, kā šī veikala apģērbu iegādāties. Tuvākā iespēja klātienē – Berlīnē, Vācijā. Nieka 545 kilometru attālumā no Latvijas, tāpēc, ir uzņēmīgas mammas, kuras šī veikala apģērbus iegādājas vairumā, dažādus izmērus, modeļus un vēlāk tos tirgo dažādās interneta vietnēs. PRIMARK veikalu piedāvāto apģērbu, bieži uz Latviju sūta arī Lielbritānijā un Īrijā dzīvojošās mammas, lai to tālāk realizētu dažādās interneta vietnēs.

Ļoti daudzas mammas veikalā PRIMARK iegādājas apģērbu ar citu starpniecību. Pasūtot to tuviniekiem un paziņām, paši dodoties dažādos braucienos.

PRIMARK pozitīvās īpašības – ļoti zema cena, liela dažādība, izmēru atbilstība un patiesi nav žēl, ja bērns pavadot aktīvi laiku, apģērbam ko sasmērēs vai sabojās. Veikalā PRIMARK, sevišķi atlaižu laikā, ir iespēja iegādāties apģērbu par ļoti izdevīgām cenām.

PRIMARK veikala produkciju vari apskatīt ŠEIT>>> 

ALIEXPRESS – milzīga interneta vietne, gluži kā lielveikals, kurā savu produkciju izvieto ārkārtīgi daudz un dažādi ražotāji. Ļoti daudz dažādu “kopiju”, “pakaļdarinājumu”, tāpēc, ja Jumš šķiet, ka pa 5 eiro varēsiet iegādāties kādā augstās modes zīmola produktus, ticamākais, ka noskatītais būs vien kaut kas līdzīgs. Bet IR mammas, kas ir iemanījušās atrast pērles arī šajā vietnē. Izvēloties ALIEXPRESS gan ir jābūt uzmanīgām un ļoti jāpārliecinās gan par izmēru atbilstību, gan to vai apģērbs, ko vēlaties, atbildīs Jūsu gaidām. Kā to izdarīt? Meklējot un izpētot citu pircēju atsauksmes par konkrēto veikalu vai preci.

ALIEXPRESS VIETNE ,kurā var ieniert milzīgajā interneta piedāvājumā

GEORGE 

Ļoti populāra vietne topošo un jauno māmiņu vidū. Zīmols, kura mājvieta ir Lielbritānija un tieši no turienes, arī visvairāk apģērbi tiek pasūtīti. Daudzu māmiņu prāt veikala GEORGE piedāvājums ir pielīzināms Zaras un Next veikalu pidāvājumam kvalitātes un dažādo dizainu ziņā, savukārt cena ir krietni zemāka, nekā iepriekšminētajos veikalos. 

GEORGE veikals šobrīd piedāvā iespēja arī iegādāties apģērbu interneta veikalā, ar piegādi uz Lavtiju, kas noteikti atvieglo topošo un jauno māmiņu iepirkšanos. 

GEORGE internetā vari meklēt ŠEIT >>>>>

 

Mēs, protams, nevaram apkopot visu, vien minēt populārākos un tos, ko mammas pašas ir minējušas kā iecienītākos, bet ja nu Jūsu pūralādē ir kāds vērtīgs ieteikums, kas saistīts ar bērnu apģērba iegādi - droši, komentāros padalieties ar to! 

Māmiņu klubs, 2018

29. Jun 2018, 14:16

Droši, rakstiet klāt vēl Jums zināmās foršās vietas, kur mammas var iegādāties bērnu apģērbu, 😉

29. Jun 2018, 11:45

Un Ezekids arī liekas diezgan populārs!