Madariņas pirmais Māmiņu kongress

Madariņas pirmais Māmiņu kongress

29. Nov 2018, 17:08 Madaras mamma Madaras mamma

2017.gada novembrī norisinājās pirmais Māmiņu kongress. Tad Madariņa vēl bija man puncī. Puncis bija jau iezīmējies, tāds smuks un apaļš. Un bezgala mīļš. Gaidot pirmo bērniņu, mums ar vīru viss bija jauns, neierasts, nesaprotams. Jautājumu daudz, atbildes tik viegli nenāca. Atskatoties uz to laiku, saprotu, ka arī daudzi jautājumi neradās un neformulējās, jo nebijām nokļuvuši vienā vai otrā dzīves situācijā. Tad nu Māmiņu kongress bija lieliska vieta, kur sastapt un sadzirdēt daudzus lieliskus speciālistus, kuri iezīmēja svarīgākos punktus bērnu ikdienas jautājumos.

Tieši tāpēc nebija nekādu šaubu, ka arī šogad mūsu ģimene dosies uz Simtgades Māmiņu kongresu. Ja pagājušajā gadā Madariņa vēl bija mammas puncī, tad šogad viņa bija jau pilntiesīgs kongresa dalībnieks. Līdz ar Madariņas nākšanu pasaulē, jautājumi radās vairāk, tie veidojās savādāki, jo situācijas galīgi nebija “kā no grāmatas”. Un arī mazulim augot, katrā dzīves posmā jautājumi rodas aizvien jauni un jauni.

Ja Jūs vēl neesat ne reizi bijuši Māmiņu kongresā, mīļie, Jūs daudz ko esat zaudējuši! Tas ir lielisks pasākums visai ģimenei. Patiešām ikviens no ģimenes atradīs sev interesējošo nodarbi. Lekcijas ar vadošajiem speciālistiem, aktivitātes bērniem, iespēja dabūt daudz dāvaniņu un pārbaudīt savu veselību!

Liels paldies, MFD Veselības grupai par iespēju pārbaudīt redzi, noteikt ādas stāvokli un sateipot muguru! Vīrs rada iespēju pārbaudīt pat sirdi! Paspējām ne tikai pārliecināties un parūpēties par savu veselības stāvokli, bet arī griezt MFD Veselības grupas laimes ratu, laimējot dāvanu karti pie viena no viņu speciālistiem. Noteikti to izmantošu!

Lai gan Madariņa vēl ir maza, un daudzus bērniem paredzētos pasākumus neapmeklējām, tomēr paspējām iemest aci burbuļšovā! Tas bija lielisks! Mazās ačteles tā vien spēja skriet līdzi burbuļiem.

Pati paspēju iegriezties pie mīļajiem Beauty Jar un pagatavot sev piparkūku ķermeņa skrubi, kurš tagad mani priecē Ziemassvētku gaidās.

Māmiņu kongresu un arī citus Māmiņu kluba pasākumus nespēju iedomāties bez Bella Happy. Mūsu mīļais Bella Happy, kuru produkciju izmantojam jau kopš Madariņas dzimšanas (te mūsu atsauksme par Happy kosmētiku https://maminuklubs.lv/bebitis/madarina-teste-bella-happy-291724/ ). Vienmēr prieks sastapts lieliskās Happy meitenes, kuras sniedz pretī ne tikai maisiņu ar Happy produktiņiem, bet arī sirsnīgu smaidu un apjautājas par to, kā Madariņai patīk Happy.

Māmiņu kongress ir lielisks pasākums, kurā vienkopus sastapt dažādus produktu zīmolus, iepazīties ar tiem, nogaršot, pamēģināt,  uzdot interesējošos jautājumus, par izdevīgām cenām iegādāties šo un to.

Mūsu ģimene izmantoja arī lielisko SemaraH by Lielupe piedāvājumu un palika viesnīcā, lai turpinātu ģimenes brīvdienas. Numuriņā mūs sagaidīja arī foršas dāvanas no Māmiņu kongresa atbalstītājiem. Pēc kongresa devāmies arī uz baseinu, kur šoreiz Madariņas lielāko sajūsmu izpelnījās džakuzi, sajūsmu izrādot aktīvi dūdojot un spiedzot. Nākamajā dienā devāmies pastaigā pa Jūrmalu, kur jau bija uzsnidzis pirmais sniedziņš. Madariņai šis bija pirmais sniedziņš.

Liels paldies, Māmiņu klubam un visiem, visiem atbalstītājiem par šo lielisko pasākumu, par sniegtajām iespējām, dāvanām un balvām! Ļoti ceram arī nākamgad uz šādu pasākumu! Noteikti ieradīsimies! Un aicinām visus, visus arī doties Māmiņu kongresu, jo tas ir jauks pasākums visai ģimenei, kur iespējams gūt gan jaunas zināšanas, gūt apstiprinājumu kādiem šaubīgiem jautājumiem, iepazīt jaunus produktus, pārbaudīt savu veselību, atpūsties gan pašiem, gan mazajiem.

Gribētu, lai nākamais Māmiņu kongress būtu ilgāks, varbūt pat divas dienas? Jo ne uz visiem pasākumiem, lekcijām var paspēt, papildus izklaidējot arī bērnus. Gribas visu redzēt, gribas visu dzirdēt, gribas visur paspēt.